Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde spusit notebook HP NC6000

Od: ivolank® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám problém se spuštěním notebooku, vždy po zapnutí se ukáže na cca 2 vteřiny úvodní obrázek s logem HP a F10 pro rom settings. V ROM set. jsem nic nezmohl. Na notebooku se dále potom zobrazuje nápis na černé ploše (viz foto)

Nejde spusit notebook HP NC6000

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Jasně píše, že nemá systémový disk. Co jsi prováděl, než přestal fungovat? Podívej se do BIOSu, jestli ho tam uvidíš a je správně nastavený. Možná odešel do věčných lovišť. Tedy ten disk. NB už asi není nejmladší.

pecenkav*

Treba ho ma jenom zformatovanej a bez systemu

pecenkav*
hodnocení

2x

A jeste me napadlo, uz se mi to dlouho nestalo, jak to vypada, kdyz se necha v mechanice disketa

doplněno 12.04.11 19:34:

Treba tam ma strceny CD s hrou a v biosu nastaveny bootovani z cd

hodnocení

Ten noťák je kamaráda který ho takhle dostal. A prováděl jsem kontrolu HDD a ten je OK. Tak mam skusit nainstalovat novej Operační systém?

pecenkav*

Takze to vypada opravdu jako zformatovany, jestli ho takhle dostal, tak to opravdu vypada jako kdyz ho nekdo pred prodejem vycistil. Ja bych osobne instaloval. Ale nejdriv se podivej do biosu jestli vidis C

12.04.11 18:13
hodnocení

foto2

12.04.11 18:21
hodnocení

foto

Nejde spusit notebook HP NC6000 #2

pecenkav*
hodnocení

0x

Vzdyt ti to jasne pise, to je novej book, nebo si s nim neco provadel?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]