Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefungující hry v mobilu

Od: huf* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den měl bych prosbu mám problém se hrama staženýma s počítače do mobilu. Do PC je stáhnu v pohodě. Pak si je ve formátu Jawa přetáhnu do pamětové karty na mobili. Když kartu v mobilu otevřu hry tam jsou ale nejdou spustit. Jako první mám položku místo spustit, odeslat. Několik her v mobilu mám pod Jawou a ty jdou v pohodě. Otevřu je a je tam hned spustit ty na mobilu byly při koupi. Nevíte v čem je chyby že z PC mi nejdou spustit? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

toor
hodnocení

0x
Zdravim ,že by chybělo co máš za mobil tě nenapadlo?
huf*
hodnocení

sory, SAMSUNG SGH-E250

bena*
hodnocení

0x

Java hry je nejlepší instalovat přes nějaký program /Mobiledit, atp./. Jinak za WAP se platí a kolikrát se to může i prodražit.

Pokud budete stahovat přes WAP, tak při stahování her je mnohem levnější použít klasická vytáčená data CSD, u kterých se platí za čas, nikoliv za objem. Akorát O2 má CSD stejně drahý jako GPRS.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]