Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefungující zvuk

Od: maniacck odpovědí: 4 změna:

Ahoj,mám takovou prosbu.Už je to asi rok co jsem překopal windows.Mám XP a jediný s čim si prostě nedokážu poradit a pokaždý mě dostane je zvuk.Nejde a nejde.Už jsem zkoušel stahovat i tzv záplaty do windowsu a stejně to nepomohlo.Dole na liště nemám ani symbol reproduktoru kterej tam tenkrát byl.Už jsem stáhnul několik programů který ho měly nainstalovat ale v půlce se sekly a konec.Bylo by super kdybyste mi třeba napsali jak se jmenuje to co jste stahovali vy abych přesně věděl co mám hledat.Už jsem si i řikal,že bych si do PC nechal dát W7 protože tam jde zvuk po instalaci automaticky ale ty W7 jsou pro mě prostě hnusný a nechci je.Jinak k NB jsem dostal instalační CDčko ale ani z toho nejde audio nainstalovat (ale to nešlo nikdy ani napoprvý) . Díky za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

maniacck
hodnocení

Ještě jsem zapomněl..Mělo by to pomoct - základní deska u NB je acer extensa 5620

To, co potřebuješ je nainstalovat driver na zvukovku. Potřebný ovladač je ke stažení zde:

support.acer.com/...

maniacck
hodnocení

Díky za radu..Vyzkouším to a dám vědět jak to dopadlo.

maniacck
hodnocení

Tak přesně jak jsem předpokládal..Při instalaci došlo k chybě..To mi dělá pořád :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]