Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O čem psát na web?

Od: lucielucie* odpovědí: 6 změna:

Nemám vůbec nápady, o čem psát na svůj web, prostě žádná témata, na které bych byla schopna napsat trošku delší článek, který k něčemu bude nemohu najít :( Poradíte mi někdo, kde vzít inspiraci a tak? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Klasik by rekl „kdyz nemas co rict, tak radeji mlc".

eulalie*
hodnocení

1x

Proč chcete psát veřejný web, když stejně nevíte o čem? Myslíte si, že to bude někdo číst? Nebude, takových různých webů o ničem je celá spousta. Jako nutit se do toho za každou cenu, horko těžko sesmolit nějaký článek bez ladu a skladu, máte to zapotřebí? To máte jako za domácí úkol nebo vás k tomu někdo nutí? Jinak nechápu, proč psát, když nemáte o čem.

tlapka*
hodnocení

0x

To takhle těžko říct... za jakým účelem web vedete? Je to váš osobní deníček, blog? Nebo školní zadání do informatiky?

Co tématika? Máte už nějakou stanovenou, teprve ji hledáte, nebo je to směska? :)

Jestli je to web do školy, tak já jsem si tam psala čtenářský deník. :D Vypadala jsem jako vzorný student a obsah knížky se dá krásně rozepsat, navíc podle dělení autorů se dají fajně udělat rubriky. :)

lucielucie*
hodnocení

je to blog-směska. Vím, že témat je nesčetně,ale já o včem nedokážu napsat kloudný článek

naihonn*

To bude tím, že blogy směsky skoro nikdy za moc nestojí. Mnohem lepší je jedno třeba širší téma na jeden blog. Ideální je téma, o které se člověk hodně zajímá. Protože pak skoro nehrozí, že by neměl co říct / napsat. Něco trochu jinýho je blog na způsob deníčků, i když, jak se to vezme, zase tam je jedno téma, dá se říct. :)

naihonn*
hodnocení

0x

A ty nemáš vůbec žádné záliby? *cteni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]