Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám opět 1 otázečku rozhodl jsem ,že po 2 letech něco vrazím do pc takže má sestava win vista hb 32 bit AMD athlon 64 x2 5000+ ,deska asus m2a-vm, gk ati radeon 4670. takže za 1 chci 64 bitů ,protože budu kupovat ramky 6 nebo 8 gb .Ale nevím kde mám začít , jak přeinstalovat 32 na 64? Aby programy zůstaly v pc?
doplněno 11.04.11 18:34:Budu kupovat procák,ramky,desku,a grafárnu ,co koupit jako 1? Asi desku? Komponenty budu kupovat postupně.
Pokud uděláš takto velký upgade, nainstaluj si operační systém znovu. Začal bych deskou s procesorem, ostatní komponenty se už instalují jednoduše.
dík
doplněno 12.04.11 06:23:czechcomputer.cz/... budu kupovat tuhle desku můžeš mi doporučit další komponenty?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.