Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde rezim spanku.

Od: jarin* odpovědí: 5 změna:

Zdravim, nejde mne rezim spanku, kliknu na rezim spanku pocitac usne, pak kliknu a pocitac se nechce probudit! Musim ho zapnout hlavnim vypinacem a pak se zobrazi spustit beznym zpusobem atd. Nasledne se obnovi... Mam WIN 7 64bit (SP 1) vsechny ovladace (graficke karty, zakl. desky) mam nainstalovany. Rezim spanku nejde od posledniho preinstalovani Windowsu. Predem diky za pomoc...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

2x

Aktualizovat Service pack...

jarin*
hodnocení

Ale nevim prave jak je nainstalovat na windows update to neni! Prosim poradte... predem diky...

zajixxx*

stáhněte třeba ze stahuj.cz

jarin*
hodnocení

Znamy mne to pomohl rozjet a uz mne rezim spanku jde... problem byl v BIOSu mnel sem tam 32 bitu misto 64 a bylo vyple tlacitko pro probuzeni PC...

hodnocení

0x

Mám naprosto totožný problém.Před měsícem jsem přeinstaloval W7 (64bit) a režim spánku funguje jen pokud PC probudím do pár minut, pokud jej nechám cca hodinu,musím jej normálně zapnout, rovněž pak naběhne okno s obnovením OS. Service pack 1 v PC mám. OS jsem za poslední 4 roky přeinstaloval asi 3x, ale tohle se ještě nestalo. Můžete nprosím poradit,kde je problém?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]