Nejste přihlášen/a.
Zdravim, nejde mne rezim spanku, kliknu na rezim spanku pocitac usne, pak kliknu a pocitac se nechce probudit! Musim ho zapnout hlavnim vypinacem a pak se zobrazi spustit beznym zpusobem atd. Nasledne se obnovi... Mam WIN 7 64bit (SP 1) vsechny ovladace (graficke karty, zakl. desky) mam nainstalovany. Rezim spanku nejde od posledniho preinstalovani Windowsu. Predem diky za pomoc...
Mám naprosto totožný problém.Před měsícem jsem přeinstaloval W7 (64bit) a režim spánku funguje jen pokud PC probudím do pár minut, pokud jej nechám cca hodinu,musím jej normálně zapnout, rovněž pak naběhne okno s obnovením OS. Service pack 1 v PC mám. OS jsem za poslední 4 roky přeinstaloval asi 3x, ale tohle se ještě nestalo. Můžete nprosím poradit,kde je problém?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.