Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemůžu instalovat vůbec nic

Od: swatik789* odpovědí: 12 změna:

dobrý den.potebuju pomoc,kdyz chci něco nainstalovat,tak se mi napíše : Systém Windows nemá přístup k určenému zařícení, cestě nebo souboru. K přístupu k položce pravděpodobně nemáte patřičná oprávnění. - a to jsem ty samé věci stahoval a stáhlo se mi to uplně v pohodě.jdou mi stáhnou věci jen přes torrent a WinRAR ZIP archiv.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zlinacci*
hodnocení

0x

To bude tím, že jste na PC do systému windows přihlášen jako host, ne jako správce a tudíž nemáte oprávnění cokoli instalovat. Stačí se přihlásit jako administrátor.

swatik789*
hodnocení

ale ja jsem na učtu adminstrátor

hodnocení

0x

Účet administrator neznamená práva administratora :)

Co je to něco nainstalovat? A kam?

jope

Tak si tu věc skus stahnout v Raru nainstalovane.

swatik789*
hodnocení

když chce něco stáhnout tak to jde v poho,ale když to chci nainstalovat tak to nejde

ladinpraha*

Co je to NĚCO? A co je to NEJDE? Co stahuješ, v jakém formátu, jak instaluješ, co na tom nejde?

sinner

Něco jsem našel podivej se jak to tam máš nastaveno... ds-soft.info/...

swatik789*
hodnocení

já to myslel tak ze to v te slozce mi nejde :D

Tak teď už nechápu vůbec nic. JAK to nejde? Co to znamená? Chybová hláška? Potřebujeme vědět víc!

swatik789*
hodnocení

ja na to kliknu na ten soubor a tam se nápíše : Systém Windows nemá přístup k určenému zařízení,cestě nebo souboru.K přístupu položce pravděpodobně nemáte patřičná opravnění. nevítE? :(

Tak to asi bude nějaká havěť. Zkontroluj PC nějakým antivirem a antispywarem, hádám, že ti to najde hodně bordelu. Ty můžou mít tohle na starosti.

Taky si zkontroluj registry, třeba programem CCleaner.

swatik789*
hodnocení

skusím to :)

doplněno 30.04.11 21:49:

ale uz jsem nasel jiný způsob,ten soubor dám do raru a z tud to stáhnu.ale jak budu mít čas tak to skusím :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]