Nejste přihlášen/a.
dobrý den.potebuju pomoc,kdyz chci něco nainstalovat,tak se mi napíše : Systém Windows nemá přístup k určenému zařícení, cestě nebo souboru. K přístupu k položce pravděpodobně nemáte patřičná oprávnění. - a to jsem ty samé věci stahoval a stáhlo se mi to uplně v pohodě.jdou mi stáhnou věci jen přes torrent a WinRAR ZIP archiv.
Co je to NĚCO? A co je to NEJDE? Co stahuješ, v jakém formátu, jak instaluješ, co na tom nejde?
ja na to kliknu na ten soubor a tam se nápíše : Systém Windows nemá přístup k určenému zařízení,cestě nebo souboru.K přístupu položce pravděpodobně nemáte patřičná opravnění. nevítE?
Tak to asi bude nějaká havěť. Zkontroluj PC nějakým antivirem a antispywarem, hádám, že ti to najde hodně bordelu. Ty můžou mít tohle na starosti.
Taky si zkontroluj registry, třeba programem CCleaner.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.