Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekani her na Noťasu

Od: misak* odpovědí: 6 změna:

Ahoj mam nootebook.Acer.Je celkem dobrej ale mel sem tu XP i vistu a tedka uz jen vistu protoze XP se podelalo najednou,To je jedno.mam problem ze se mi spousta her strasne seka ale nevyznam se v grafickejch kartach,Myslite ze to je Grafickou kartou?

Os Vista Utimate 32-bit

1Gb RAM

Vazne nevim cim to je ze se mi spousta her seka prosim poradte,Pokud je to opravdu grafickou kartou tak mi prosim i nejakou doporucte co neni nejdrazsi ale aby na ni fungovali hry,Vubec se v nich nevyznam. Dekuju Mockrat

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

0x

Musíte naám řici, co máte v NTB za HW, 1Gb RAM? jetli to má vaše grafická karta tk bych hledeal problém jinde, ale obávám se že ten 1Gb bude operační pamět což je na hry velmi málo... Jaké hry se vám sekají? jaké jste se pokoušel rozjet?

doplněno 10.04.11 19:47:

Když budou slabší komponenty -bude problém... bez servisu bych do toho nešel..

misak*
hodnocení

Seka se Counter Strike Source Absolutne,Obcas Cs 1.6 a Parkrat se mi stalo ze Se mi najednou zacali sekat hry na superhrach ale nevim cim to je.To se stalo parkat to je jedno,Dal se seka treba Metin2 taky ale obcas,The Sims2, to se seka celkem dost Heroes 5 triberian Of East,Pro Ebolution Soccer 2008,Atd.A nevim moc toto neznam co je to 1gb atd,Muzu vam napsat co tu mam napsany ja.

Ms Windovs Vista Ultimate 32-Bit

Intel Celeron CPU 560 @ 1Gb

Mobile Intel 965 Expres Chipset Family

To sem nasel... Prosim o pomoc

doplněno 10.04.11 20:01:

Ale treba Hra Wardlords Battle Cry 2 Funguje uplne bez jedinnyho seknuti ja s pocitacama trosku umim ale tomuto fakt nerozumim :(

Tak tento stroj na hry rozhodně není celkem dobrej. Doporučuji se alespoň vrátit k originálnímu operačnímu systému. Vista má daleko větší nároky na hardware než Windows XP

misak*
hodnocení

Originalni Operacni System Byl Windows Vista Home Premium :( achjo

hodnocení

0x

I celkem dobrej ACER bude mít s hraním her problém. Nepíše o jaký model se jedná proto nelze ke grafické vyjádřit. Grafika se běžně nedá vyměnit. Bývá integrována na základní desce.

Ve hrách sniž rozlišení a další parametry. Pak snad bude hraní plynulejší.

misak*
hodnocení

to Sem uz Zkousel Ale nekdy mam pocit ze to neni grafikou protoze jak rikam kolikrat se mi stalo ze se zacnou sekat i hry ze superhry.cz ja ale fakt nevim cim to je :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]