Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počítač

Od: zwiki* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den potřeboval bych poradit od zdejších odborníků.Nejde mě v počítači aktualizace počítače ,nevím co s tím ,mám tam jak je doporučeno i OK a stále nic...porádí někdo?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Spusť z nabídky Start položku Windows update. Ta tě hodí na stránku Microsotu kde si můžeš vybrat co a jak aktualizovat.
zwiki*
hodnocení

spider to jsem dělal několikrát a ukazuje mi to chybu a nic v update mi nejde spustit..

jorg*
hodnocení

0x
Nastavit si automatický aktualizace a přestat si toho všímat.

hodnocení

0x
Já se pozdržim dohadů dokud neprozradíš jak ti to nejde...co ti to píše? Co to dělá když to nejde? A ještě bych se zeptal...aktualizace počítače je co? Myslíš aktualizace windows,antiviru,firefalu,ovladačů (live update) nebo co jiného? Člověče na to že jsi na poraďte často tak jsi nezadal otázku moc dobře :-P
zwiki*
hodnocení

ahoj tak v počítači je centrum zabezpečení a tam je automatická aktualizace. A co to aktualizuje?Já jako laik si myslím,že ochranu Winows.Ale problém je,že klepnu-li na aktualizovat tam to prostě nejde...
V Centru zabezpečení je tlačírko Automatické aktualizace. Po jeho stisku se dostaneš na okno s konfigurací aktualizací. Tedy kdy se mají aktualizace kontrolovat (jak často) a co se má potom dále dít, tedy stažení, instalace či jen info. Když pak budeš mít v tebou nastavenou dobu puštěný počítač s připojením na NET, provedou se případné aktualizace systému. To se týká především Windows, Office a IE.
já2
Pak je ještě možnost, že není co aktualizovat. Všechny záplaty jsou nainstalovány a nové ještě nevyšly.

plaky*
hodnocení

0x
o tych aktualizaciach sa da diskutovat...mne sa posledna vobec nepaci,aktualizoval som a pri spusteni xp mi vypise volaco failed a vsetky ikony su zvlastne podfarbene,ako keby som ich oznacil...budem muset asi premazat cele xp natvrdo...
Jo a to je přesnej důvod proč dělám jen offline aktualizace při instalaci systému. Pak dělám jen aktualizace prográmů ale ne windows páč to je u nich cesta do pekel :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]