Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak regulovat otacky vetraku

Od: novo odpovědí: 2 změna:
Zdravím ,moje kartta NVIDIA GeForce 9800 GTX/9800 GTX+ se v poslední době začala přehřívat v klidu se drží na 82C pri spustení hry napr.GTA4 se pocitac po par minutach vypne ... cele chlazeni jsem kompletne ocistil od prachu a case taky ... pro jistotu jsem koupil novou chladici pastu(stala me 50kc asi to neni best ale aspon neco) a nanesl na ocistene plochy . Ted si lamu hlavu s programem stahuj.centrum.cz/... otazka zní ... Lze u této karty nastavit vetsí rychlost otácek pro dosazení optimalní teploty aspon 60C?dekuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Nastav si ruční regulaci a dej větráček na maximum.

doplněno 27.12.12 19:46:

Nebo zkus tenhle prográmek přímo od výrobce.

doplněno 27.12.12 19:48:

OMG. Napsals "Ted si lamu hlavu s programem SpeedFan". Tak si hlavu nelam, najdi příslušný větráček a trvale ho nastav na 100 %.

novo
hodnocení

a k tomu nastaveni se dostanu nekde ve winu ... nebo musim slozite do Biosu ...pokud mozno kdybys mi napsal cestu ... diky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]