Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím o radu na tento problém. Mám psaný elaborát ve formátu - doc. Tento tištěný materiál je možné ale číst jen na PC. Je prosím možné nějak převést tento formát na jiný, např. -avi, a tak umožnit jeho čtení na jakémkoliv přehrávači?
Popřípadě uložit tento dokument jako dokument.txt , Screenshotem a následným vytvořením videa bych nedoporučoval, kvalita bude více méně mizerná
Díky, ale nerozumím. Šlo by to prosím upřesnit? Potřebuji asi 50 stran textu ve formátu doc, které mám na CD, změnit na jiný formát, aby CD bylo čitelné na jakémkliv přehrávači. Obávám se, že je to nemožné, přesto laskavý dotaz. Děkuji
Nemožné to není, ale je to šílenost. Tím přehrávačem určitě myslíš stolní DVD přehrávač. Ty jsou primárně určené k přehrávaní videa. Aby to bylo univerzální, tak by jsi ten dokument opravdu musel převést do formátu DVD-Video, což se často převádí třeba z avi. A to by si člověk musel hodně hrát, aby to z Wordu bylo použitelné video. Musel by jsi jednotlivé stránky převést na obrázky. Aby to písmo nebylo moc malé, tak by ti klidně z toho mohlo vzniknout 200 obrázků. Z těch obrázků by se musela udělat videa o nějaké rozumné délce a ty pak spojit, převést do DVD-Video. Pak by jsi to vždy jen stopnul, přečetl a pustil dál. Ale jak jsem říkal, je to šílenost. Raději si vem notebook, nebo si ho od někoho zkus půjčit...
otevřeš dokument zmáčkneš printsrceen pak otevřeš malování dáš ctrl+v jestli aspon trochu s malovanim umíš tak to ořezej a ulož jako jpg má to sice menší kvalitu ale čitelný to bude no pak už jenom vysmahneš na cd (i cd je dost velký jenom na obrázky takže dvd nepoužívej) a pak to šoupneš do dývka k telebedně a pustíš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.