Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak propojit pc a notebook bez kabelů

Od: jyri* odpovědí: 10 změna:

Zdar lidi mám noťas a vedle v pokoji mám pc a chtěl bych se zeptat jak to propojit bez kabelů a bez bluetooth jestli existuje nějaký program nebo zda to de nejak pres wifi poradte díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

WiFi, režim ad-hoc. Jestli chceš poradit víc, napiš aspoň to, co tu chci skoro po každém - jaký se v těch počítačích OS.

doplněno 27.12.12 19:08:

*je

doplněno 27.12.12 19:37:

Najdi si návod k aplikaci Vzdálená plocha, nebo si stáhni TeamViewer. Ale napřed musíš udělat tu síť (pokud nejsou oba připojeny k internetu)

jackr*
hodnocení

0x

Zdar co přesně si od propojení představuješ? Jestli to aby jsi viděl data z jednoho pc na druhém tak na to ti stačí vytvoření domácí sítě a jestli na to aby jsi mohl pracovat ze stolního na notebooku (nebo naopak) tak použi vzdálenou plochu.

O.

jyri*
hodnocení

predstavoval bych si abych mohl pracovat z notebooku na stolní

hodnocení

0x

Ano, bez drátů to jde, ale musíš mít doma wifi router, ke kterému počítač kabelem připojíš (mezi routerem a notebookem už kabel potřeba není), nebo do počítače nainstalovat WiFi kartu a najednom z nich založit AD-HOC síť a druhým se do ní připojit.

doplněno 27.12.12 21:23:

jackr: tazatel se ptal JAK PROPOJIT, ne jak zprovoznit vzdálenou plochu na již propojených počítačích. Chápal jsem to tedy tak, že má dva samostatné počítače bez sítě a chce je co nejjednodušeji bezdrátově propojit.

Pokud jsou tedy oba ve stejné síti a mají přístup na internet, není co řešit, stačí TeamViewer nebo VNC.

jyri*
hodnocení

říkám bez kabelů já mám v notebooku už zabudouvanou wifi a v pc mám flashku s wifi a v bitě mám router

jackr*
hodnocení

0x

Co máte furt s tou ad-hoc. Pokud sou oba dva počítače v jedné síti tak zjisti jméno nebo IP notebooku a na stolním PC zadej vzdálená plocha a připoj se.

praivo*

Jenže až doteď jsme nevěděli, že má router, a bez něj to jinak nejde...

doplněno 27.12.12 20:20:

Nic od hackerů nepotřebuješ. Jsou oba počítače připojeny na internet?

doplněno 27.12.12 21:16:

Stáhni si TeamViewer. Když nebudeš vědět co s ním, dořešíme to zítra ;)

doplněno 29.12.12 11:10:

TV má podle mne jednodušší propojování (není třeba zadávat název počítače a přihlašovací údaje k němu; počítače nemusí být v jedné síti).

jyri*
hodnocení

jde to soused to takhle má a má taky jen router říkal mi že má nějaký program který používají ty hackeři

jyri*
hodnocení

jojo jsou oba

jackr*
hodnocení

0x

Ale proč by jsi měl stahovat team viwer nepotřebuje já vim že widle tu vzdálenou plochu nemaj nejlepší ale furt lepší něž další program.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]