Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlnkování ve Wordu

Od: heterak® odpovědí: 5 změna:

Můžete mi poradit jak ve Wordu odstranit červené a zelené vlnovkování?

Když napíši nějakou blbost,tak mi to word červeně zatrhne vlnovkou,ale aji mi to vlnovkuje zeleně.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Word už hrozně dlouho nepoužívám, ale vím, že je tan nástroj Thesaurus a Automatické opravy. Tam někde je možné nastavit, jak se má Word chovat. Vlnovky upozorňují na to že toto slovo Word nemá ve slovníku. Ale vlnovky se zobrazují jenom při psaní, v náhledu už se neukážou a rozhodně se nevytisknou.

georges*
hodnocení

0x

Najeďte na horním menu na Nástroje, pak Možnosti a po otevření nabídky na Pravopis. Odškrtněte Automatická kontrola pravopisu - tak aby čtvereček byl prázdný.

alf*

já bych to nevypínal, blbost člověk ignoruje a jinak upozorní na chyby což se hodí, pokud pisatel není učitel jazyka

bena*
hodnocení

0x

Stačí dole kliknout na Čeština a v okně označit Neprovádět automatickou kontrolu gramatiky.

Vlnkování ve Wordu

hodnocení

0x

nebo je taky možnost nepsat blbosti *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]