Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zyxel p-600 series

Od: mafama odpovědí: 8 změna:

Dobrý den vlastním modem ZYXEL P-600 series. Jak mám vypnout wi-fi na tomto modemu?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přihlaš se na webovém rozhraní (v prohlížeči ip adresa routeru) a koukni do menu, bude tam tuším wireless lan nebo tak něco. Tak v tom to zrušíš, ale nebudu teď hledat obrázek když nevim zda se dokážeš přihlásit na router

mafama
hodnocení

Ano přihlásil jsem se ale nikde to nevidím...

Super, tak nepíšeš konkrétní model, jen serii, ale pro 660 je to network, wireless lan a tam je active wireless lan

mafama
hodnocení

Mam tento model:

Zyxel p-600 series
mafama
hodnocení

Tedy model P-660HW-T3 v2

mafama
hodnocení

Děkuji,za rady už jsem na to přišel :D.

Ale ještě jeden dotaz : Myslíte že bych si měl k tomuto modemu dokoupit také router? Signál nemám po celém domě...

Nic proti, ale tohle je adsl wifi router, nevim co víc by jsi chtěl. Pokud nemáš signál všude tak dokup apčko, jako třeba ovislink 5460, dej ho do místa kde neni pokrytí a propoj ho kabelem do zyxelu. Nastavíš stejné ssid i šifrování wifi sítě, jen jiný kanál a bude se ti to přepojovat, ju a taky vypneš dhcp. Jsou i jiné způsoby, které ten ovis umí, ale doporučil bych ti spíš tohle

mafama
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]