Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kerio Personal Firewall

Od: andrej* odpovědí: 4 změna:

S počítačem to moc neumím. Ale jestli to s předchozích diskuzích chápu správně tak v počtači sám osobě žádný firewall není? Je těžké nastavit Kerio Personal Firewall? Zvládne to i úplný lajk jako já? Já umím tak nainstalovat a odinstalovat program a to je asi tak vše.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Kerio Personal Firewall je jednoduchý.

Doporučuji si přečíst tento článek a myslím, že bude vše jasné → emag.cz/...

traged
hodnocení

0x

Jenže... Poslední aktualizace vlastního programu je z roku 2008, pod značkou Sunbelt a nefunguje pro nejnovější Windows 7 (pokud bys náhodou chtěl nahrazovat vestavěný W7 firewall).

abdrej
hodnocení

Mám win7 (64 bit). Stačí mi tedy ten ve win 7?

bena*

Pokud je firewall staršího data, tak to tolik nevadí.

Jinak Windows 7 mají firewall přecijenom trošku na úrovni, ale raději bych zvážil instalaci jiného, třeba Outpost Free (nebo Pro) nebo Comodo Firewall.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]