Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Mám takový problem chci si na norbuku přendat z anglické klávesnice na českou a postupuji přes nastavení-ovládaci panaly-místní a jazykové nastavení - podrobnosti-vchozí nastavení dám přídat češtinu dám použij a ok ale když pak znovu najedu je tam jen anglická klavesnic a po češký kterou jsem nastavil ani památky, prostě norbuk je paličatý a chce tam mít jen anglickou klavesnici
Můžete mi prosím poradit co s tím
Aha,to je opravdu,ale opravdu .. Jak to říct?Směšné,to asi ne ..
Netuším,špatně vím o co se jedná,když u toho nesedím :-/ Poradit se s kamarádem,nebo s někým blízkým..
zmaškni ctrl + alt + del atevře se ti task manager a tam karta procesy jmenuje se ctfmon.exe a má asi 3kB a pro jistu zkus ješte v nastavení jazyků jazyky podrobnosti upřesnit nesmí byt zaškrtnutovypnout rozšířené textové služby. Další co bych doporučil nainstaluj třeba dánštinu dej použít. Pokud ten ctfmon.exe nemáš v system32 tak je v servispacku3 odtamtad ho přehraj do system32 a spust
tak se to opět nepovedlo instaluji servis pack 3 a v půl se to přerusí, nevěděl by ste jiný způsob jak tam dostat ctfmon.exe
podívej se do adresáře c:WINDOWSsystem32 jetli yam ctfmon.exe je pokud ano spust ho a v tne okamzik ti zacne jit naistalováni jiné klávesnice
Tak jsem se dival do adresáře c:WINDOWSsystem32 jestli tam je yam ctfmon.exe bohužel není. Mohl by jste mi poradit jak by se tam dal nainstalovat.
zkus to zformátovat komplet a znova nainstalovat widle (windows - ani si nenapsal jaký máš - xp / 7 nebo snad dokonce linux ale to asi ne) (formátování je řešením na opravdu hodně věcí ale zas ne na všechny)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.