Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7 a zalohovaní

Od: sojer* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den , všem

Chtěl bych se poptat vás skušených jestly nevite kam se uklada zálohování a jestly jde smazat, mam W 7 Professional 32 bit prosím poraďte napsalo mi to v aktulizacích a teď mam pamnět necelých 150 MB

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud myslíš zálohování systému, tak jak je popsáno na níže uvedeném odkazu, tak si cestu k záloze nastavuješ sám:

maxiorel.cz/...

Pokud máš málo místa, v prvé řadě bych odstranil Dočasné soubory internetu a další soubory v Temp.. složkách. Toto můžeš udělat skrz Internetový prohlížeč, něco málo ručně anebo komplet celé například přes CCleaner:

slunecnice.cz/...

sojer*
hodnocení

Ja jsme to už našel a smzal ale mam pořád málo místa na disku a já ho potřebuju dát pryč vymazat

shadowhacker*
hodnocení

2x

Zkus program TuneUp .. Viz .. www.tune-up.com/p/... a ten je placenej,teď nevím.. Mám ho taky :-D asi je,ale asi je to trial chvíli .. No a v tom můžeš smazat dočasné soubory,zálohy,atp. Najdeš tam i největší soubory,na netu najdeš i češtinu..

sojer*
hodnocení

Neuražse ale je to blbej program neda se v ňom vyznat já jsem jen myslel že mi řeknete něco nikdo kdo stim má vlastní skušenosti

des*

Start/hledat/záloha a tam si to smaž.A už ji nedělej je to nanic.Když ti klekne systém tak se k ní stejně nedostaneš.

shadowhacker*
hodnocení

0x

Program není blbej,s prominutím asi blbej budeš ty.. Nezdá se mi na tom nic těžkého,ale každému vyhovuje něco jiného,tak promiň,že jsem se ti snažil poradit .. A ještě něco -> Mám to z vlastní zkušenosti ,ale to je fuk..

sojer*
hodnocení

Ale já to nemyslel takle jenom se v ňom nemužu pořádně vyznat je docela složitej možna jsem blbej ale každý není talent na PC pitomí zalohovaní sebralomi to celej Hard disk

bena*

shadowhacker: Já si myslím, že blbej jste s prominutím Vy. Proč? Doporučit program TuneUP méně zkušenému uživateli počítače je celkem hazard. TuneUP znám a nikdy bych ho méně zkušenému uživateli /vypadá to na nějkýho mladýho gamlera /viz. pravopisné chyby, atd.//. A když už jo, tak bych ho doporučil osobně, program mu ukázal jak funguje, atp.

Tazateli bych místo TuneUP Utilities doporučil jednoduchý program CCleaner, případně by se dal doporučit Advanced SystemCare - Denní údržba a Diagnóza systému /nejlépe odznačit Optimalizaci systému, protože ta na některých počítačích funguje naopak/. Nebo online program Windows Live OneCare.

shadowhacker*

Bena.. Ale nevím,jestli je méně zdatný a v jakých směrech.. Snažím se mu pomoct,tak řeknu,že mu to nevyhovuje a je to ,ne? Radši to rozebírejte dál...

CCleaner funguje i na zálohy?Smazání záloh?To jsem netušil,nová verze možná :) Ale nepoužívám ho už ..

(Tazateli se omlouvám,ale jen ať si někdo rejpne ,snažil jsem se pomoct,promiň.. :) )

bena*

Pomoct? Asi jako medvěd.

CCleaner umí odstranit odinstalátory aktualizací, které mohou zabírat celkem dost místa. A co se týká záloh jako takových, tak to CCleaner myslím neumí. Ale TuneUP bych vážně nedoporučoval běžnému uživateli.

sojer*
hodnocení

cglapy za pravopis se omluvám ale nejdem Hacker na softvery :D jen bych potřeboval poradit stim zalohováním! ale skusím cšechny cesty co jste napsaly a omlouvám se :)

sojer*
hodnocení

Tak děkuji všem co radily své napady nakonec jsem to našel na ploše nahodou a smazal mam už teď 80 GB volnýho místa 3:) díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]