Zdravím Vás, mám takovýto problém z internetem, jelikoš jsem musel celý počítač přeinstalovat což proběhlo bez problému až na to že se mi neustále kouše internet přes Explorer a tak nyní používám prohlížeč Opera 9 a tam to je v pořádku a nevím čím to je ,ale je pravdou,že jsem taky nainstaloval ICQ Atlas. Může to být příčina mého problému nebo ještě něco jiného. Díky za odpověď. Kovboj.
Pokud se kouše explorer tak to je blbé a klidně se mohlo stát že už je tam nějaký vir/trojan... na to je explorer dost háklivej. Otázkou také je zda se i formátoval systémový disk nebno jenom natvrdo naistalovaly wokna...
Tato kombinace se tu už jednou řešila. Pokud jde o čistou instalaci, nainstaluj si ještě nějaký antivirový program, něco na spyware a nutností je i účinný firewall. Tohle vše je dobré provést ihned po instalaci Win při odpojeném netu. Nainstaluj si ještě přes Windows updatre dostupné záplaty. Tím se ti nahraje i nová verze IE a uvidíš, na čem jsi. PS: S anglickou verzí ICQ problémy nejsou. A je prý na ní i čeština.
tuším že do patnáctého března je free MWAV ftp://ftp.microwo/... (hned po spuštění dej update.Potom zašrtni políčko Scan All files místo Program files ((který je myslím v default nastaven) a nech ho hledat.Co najde to smázne,ale jen do 15.3.Já jsem dnes 16.3 ještě mazal tak to skus.Jinak Ti problémy jen najde a odstranit je musíš manuelně) Ten je humus ras .Ktomu samozřejmě Nod32,Sunbelt Kerio Firewall,Spybot,Adaware,CCleaner (příklad jsou jiné alternativy). To už nemluvím o tom že ICQ je moloch větší než česká pošta a ještě k tomu šmejd.Pokud nemáš rád moc nastavování tak vem Mirandu a pokud máš rád jednoduchost tak vlítni do QIP.
tom*
Oprva:Pokud máš rád nastavování tak vem Mirandu a pokud máš rád jednoduchost tak vlítni do QIP.
laden*
a na prohlížení tu operu nebo ja použivam firefox. u IE se stava že občas kdy neco hledas na netu tak ti skoči hlaska že IE provedl neplatnou aplikaci a mužeš hledat znova! z tohoto duvodu ani nedoporučuji použivat IE! mam odzkoušeno na hodne PC a i zkušenosti od zákazníků a známých
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.