Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet

Od: kovboj odpovědí: 5 změna:
Zdravím Vás, mám takovýto problém z internetem, jelikoš jsem musel celý počítač přeinstalovat což proběhlo bez problému až na to že se mi neustále kouše internet přes Explorer a tak nyní používám prohlížeč Opera 9 a tam to je v pořádku a nevím čím to je ,ale je pravdou,že jsem taky nainstaloval ICQ Atlas. Může to být příčina mého problému nebo ještě něco jiného. Díky za odpověď. Kovboj.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud se kouše explorer tak to je blbé a klidně se mohlo stát že už je tam nějaký vir/trojan... na to je explorer dost háklivej. Otázkou také je zda se i formátoval systémový disk nebno jenom natvrdo naistalovaly wokna...

hodnocení

0x
Tato kombinace se tu už jednou řešila. Pokud jde o čistou instalaci, nainstaluj si ještě nějaký antivirový program, něco na spyware a nutností je i účinný firewall. Tohle vše je dobré provést ihned po instalaci Win při odpojeném netu. Nainstaluj si ještě přes Windows updatre dostupné záplaty. Tím se ti nahraje i nová verze IE a uvidíš, na čem jsi.
PS: S anglickou verzí ICQ problémy nejsou. A je prý na ní i čeština.

tom*
hodnocení

0x
tuším že do patnáctého března je free MWAV
ftp://ftp.microwo/...
(hned po spuštění dej update.Potom zašrtni políčko Scan All files místo Program files ((který je myslím v default nastaven) a nech ho hledat.Co najde to smázne,ale jen do 15.3.Já jsem dnes 16.3 ještě mazal tak to skus.Jinak Ti problémy jen najde a odstranit je musíš manuelně)
Ten je humus ras :) .Ktomu samozřejmě Nod32,Sunbelt Kerio Firewall,Spybot,Adaware,CCleaner (příklad jsou jiné alternativy).
To už nemluvím o tom že ICQ je moloch větší než česká pošta a ještě k tomu šmejd.Pokud nemáš rád moc nastavování tak vem Mirandu a pokud máš rád jednoduchost tak vlítni do QIP.
tom*
Oprva:Pokud máš rád nastavování tak vem Mirandu a pokud máš rád jednoduchost tak vlítni do QIP.
laden*
a na prohlížení tu operu nebo ja použivam firefox. u IE se stava že občas kdy neco hledas na netu tak ti skoči hlaska že IE provedl neplatnou aplikaci a mužeš hledat znova!:) z tohoto duvodu ani nedoporučuji použivat IE!:) mam odzkoušeno na hodne PC a i zkušenosti od zákazníků a známých:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]