Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytvoření CD/DVD/ v Neru

Od: kouc odpovědí: 4 změna:

Nechápu,co se mi stalo.Už jsem několik alb s fotkama a hudbou dělala,ale teď jsem v koncích.Mám vše připravené,uložila jsem to a teď jsem to chtěla projet a začít vypalovat,ale místo fotek tam mám černé rámečky.ale ukazuje mi´to čas 7 min a 91 snímků.Co se s tím stalo?Jedna se o program Nero

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A nemáš tam náhodou jen zástupce oněch fotografií namísto nich samotných? Nedošlo náhodou k přesunití fotografií z původního umístění?

kouc
hodnocení

Tak o tom jsem nepřemýšlel,no jo ,ale když chci místo toho černýho čehosi dát znovu foto tak mi to přibývá,takže to musím celý zrušit a začít znova*ee*

ladinpraha*

Možná máš uložený jenom projekt. Stačilo by pak dát fotky a hudbu do původního umístění, tzn. tam, kde byly, když se projekt vytvářel.

kouc
hodnocení

OK zkusím to...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]