Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Router Barricade

Od: tony* odpovědí: 5 změna:
Mám router Barricade, u něhož je návod v angličtině. Potřeboval bych poradit, v které části mám router nakonfigurovat, aby mi pouštěl rychleji data při stahování pomocí Bear Share. Díru do firewallu už jsem udělal na routeru i na notebooku, který mám připojen přes wi-fi. Mám rychlost připojení 1024 Mb/s a na notebook mi to leze tak 1,2 kb/s nebo i pomaleji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

mam ten samy router a nemusel jsem nastavovat vube nic krome typu pripojeni. PC je zase nakonfigurovany na automat. U dnesnich routeru se nemusi nastavovat vubec nic, vsechno jde automaticky. Jedinou vyjimkou jsou vyjimky firewalu apd.

Problem bude asi s pripojenim pres wifi. ale to neni vec routeru. to je vec onoho modulu.

tony*
hodnocení

A dá se něci nastavit na kartě WI-FI na notebooku?
řikáš tedy že stahuješ pomocí bearshare ale nepíšeš zda to tak pomalu stahuje i z velkých serverů jako stahuj.cz, download.com atd.
Podle mě jediný problém co máš je ten že tim programem stahuješ od někoho kdo buďto omezuje nebo má malý upload, proto ti to jde tak pomalu- nezapomeň že záleží taky na rychlosti protistrany...
Routery jsou dělané tak aby si rychlost definovaly podle zatížení.
Kdyžtak si udělej i test připojení na www.lupa.cz
tony*
hodnocení

Je to možné, zkoušel jsem stahovat hudbu. Teď zkusím film v DivX. Díky.
jak rikal maverick, uplne se vykasli na stahovani s nejake sdilene site. Zkus neco rovnou z netu (z www) a tam si overis rychlost. Pak budes vedet na cem jsi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]