Nejste přihlášen/a.
Zdravim potrebuji poradit , mam problem s odeslilanim formatu PDF (dokumentu) v emailu,odeslu tedy jen tak tak treba jeden soubor a dalsi uz odeslat nejde a nejde. Vubec nevim cim to je ,snad mi tady nekdo poradi. Zatim moc dekuji.
no velikost asi do dvou megabitu z meho emalu na seznamu na jiny email na seznamu, hlaska tak nejak zadna jen nahore to pise ,,probiha ukladani emailu: a potom tam naskoci ukazatel neni k dispozici apak uz to nedela nic.
Velikost bude to dvou megabYtů a pokud jde o problém tak zkoušel jsi počat pár minut? Zkoušel jsi to z prohlížeče jakého?
musíte čekat ,tadyto všechno mi to taky píše trvá to třeba i 1 minutu a pak najednou hláška " email byl úspěšně odeslán" .Čekat!
doplněno 07.04.11 20:13:já to poznám na routru , bliká dioda a to znamená že ještě stále odesílá.Navíc jestli odesíláte z notebooku kterej je na domácí wifi síti tak to opravdu chvilku trvá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.