Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Formát PDF

Od: cunik odpovědí: 4 změna:

Zdravim potrebuji poradit , mam problem s odeslilanim formatu PDF (dokumentu) v emailu,odeslu tedy jen tak tak treba jeden soubor a dalsi uz odeslat nejde a nejde. Vubec nevim cim to je ,snad mi tady nekdo poradi. Zatim moc dekuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

definuj nejde: odkud, velikost, komu, klient, hláška ...

cunik
hodnocení

no velikost asi do dvou megabitu z meho emalu na seznamu na jiny email na seznamu, hlaska tak nejak zadna jen nahore to pise ,,probiha ukladani emailu: a potom tam naskoci ukazatel neni k dispozici apak uz to nedela nic.

Velikost bude to dvou megabYtů a pokud jde o problém tak zkoušel jsi počat pár minut? Zkoušel jsi to z prohlížeče jakého?

musíte čekat ,tadyto všechno mi to taky píše trvá to třeba i 1 minutu a pak najednou hláška " email byl úspěšně odeslán" .Čekat!

doplněno 07.04.11 20:13:

já to poznám na routru , bliká dioda a to znamená že ještě stále odesílá.Navíc jestli odesíláte z notebooku kterej je na domácí wifi síti tak to opravdu chvilku trvá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]