Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám doménu i webhosting přes Wedos. Jsem nadmíru spokojený, ale mám potíže s php. Spíš nemám potíže, nevím vůbec co to je... Četl jsem, že se na tom dají dělat super věci, jaké např.? Co k tomu potřebuji? Stačí mi k tomu podpora u webhostingu php 5.3? Jak to mám nainstalovat? Díky a ještě jednou se omlouvám, jsem naprostý nováček.
nepotřebuješ nic instalovat. Vše běží na webu ne u Tebe. S php lze např. udělat lentilky.dyk.cz/... je to vlastně jako reklama, ale je to jen jako ukazka co lze amatersky s php vytvořit. Chodí tam 8 lidí tak to jako nějakou reklamu moc neberte a nekamenujte mne. Pokud se najde nějaký rejpal, smaž te to ...
ano, je to jednoduché, primitivní, jeden z nejhorších co jsme dělal. Ale nikdy jsem se to ve škole neučil, jen jsem si koupil knižku o webu a zkoušel ...
doplněno 06.04.11 19:53:jeden z prvních pokusů http://dyk.cz/atari ale to je cca 10 let stará stránka, z dob, kdy si většina tady o PC ještě jen nechávala zdát. Běželo to na Atari Falcon, pak na win95 ... Většina odkazů je již nefunkčních, ale rozchodit to na Atari bylo velice zajímavé
třeba tvorba webu, stála před 10 lety cca 500 kč. Ale základy php staly před 4 lety jen 100 kč. Dnes většinu najdeš na webu ...
Musíš si to naprogramovat. Zkus prostudovat alespoň základy PHP:
Doporučuji také nějakou knižní literaturu.
Nějaké finty můžeš okoukat i přímo ze stránek, když si necháš zobrazit jejich zdrojový kod (CTRL + U)
Mám program EasyPHP, jak to naprogramuju a jak si to uložím (třeba na plochu) ať to pak můžu nahrát přes TC?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.