Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování z Youtube

Od: lujs® odpovědí: 18 změna:

Zdravím.*slunce*

Doteď sem na stahování videí z Youtube požíval stránku video.vsevjednom.cz/.... Okopčil sem adresu a vložil do adresního řádku a kliknul na stáhnout. Šlo mi stáhnout všechno. Teď sem delší dobu nestahoval a včera sem najednou zjistil že to nefunguje. Vím že se na Youtubko dal namontovat nějakej doplněk kterej byl pod každým videem a na kterej se kliklo a video se stáhlo. Bohužel sem zapoměl co a jak.

Mohli by ste mi prosím někdo poradit jak jednoduše to vyřešit abych mohl zase stahovat z Youtubka. Díky za rady. Lujs.*pusa*

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gp*
hodnocení

0x

Já ten doplněk mám. Jmenuje se 1-Click YouTube Video Downloader. Pod každým videem v pravém rohu si pak vybereš v jakém formátu chceš stahovat, klikneš a jednoduše stahuješ.

Znám to ale jen na Firefox. Stahnout se dá třeba zde:

addons.mozilla.org/...

hodnocení

Já mám ale Gůgl Chrom. Vím ale že sem ho tam měl taky . Na mozilu mi nejde stáhnout.

Stahování z Youtube
gp*

Tak zkuste tohle:

chromeextensions.org/...

doplněno 06.04.11 17:57:

Jinak podle obrázku máte starou verzi firefoxu. Asi by to chtělo aktualizovat.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Mě na tohle bezvadně funguje RealPlayer. U každého videa se mi ukáže okénko RP s nabídkou ke stažení. A funguje prakticky všude, nejen na YT.

hodnocení

Ladine nefunguje to i na ČT, NOVA, PRIMA?.?.?

ladinpraha*

Funguje na videoarchiv, na živé vysílání ne.

hodnocení

Ach jo. Von je ten RealPlayer v angličtině. Nebyl by odkaz na nějakej šikovnej návod v češtině?.?.?

bena*
hodnocení

0x

Stahování videí nejen z Youtube doporučuji jednoduchý a přitom skvělý program, který je zdarma a v češtině, aTube Catcher.

Jen pozor při instalaci, pokud Vám budou nabízeny různé toolbary nebo jiné programy jako Zrychlení počítače, tak zaškrtněte, že nemáte zájem/nechcete/nesouhlasíte, atp.

Ale samotný program je jednoduchý a snadi Vy lujsi to pochopíte. Stačí jen zkopírovat adresu, vybrat jaký formát chcete /třeba WMV, nebo AVI/ a stahujete. Můžete stahovat i v HQ/HD ready/Full HD kvalitě. Tento program umí i z videa udělat MP3, WAV a WMA hudební soubor.

hodnocení

Beno, omlouvám se ale mám strach abych zase něco nezkonil. Mám to nechat takhle?.?.?

doplněno 07.04.11 18:32:

Koukám že sem s tím stáhl i MP3 DOWNLOADER, QUICKSTORES, a VIDEO SEARCH.

Stahování z Youtube #2
bena*

Ten MP3 Downloader, Quickstores a Videosearch tam nemáte, jsoiu tam pouze odkazy ke stažení. Pokud na to kliknete, tak se otevře internetový prohlížeč /například Windows Internet Explorer/ a nabídne to stažení a následnou instalaci.

To, co tam máte, tak je v pořádku. Jinak jak je ten output profile, tak tam místo WMV můžete zvolit jiný formát, třeba AVI. Pokud budete chtít jen MP3jku, tak zvolíte MP3.

Jinak češtinu nastavíte, když kliknete na Tool > Language.

hodnocení

Beno proč to teda mám na ploše?.?.?

Stahování z Youtube #3
bena*

Aha, tak už jste to asi instaloval /zřejmě nechtěně/. Tak z plochu to vymažte a jukněte do Ovládacího panelu Přidat nebo odebrat prgramy. Pokud to tam bude, tak odinstalovat. Pokud ne, tak to budou zřejmě jen zástupci ke stažení programů. Kdybych psal minule z domova, tak mám výstřižky obrazovky, kde mám popsanou instalaci. Ale stejně jsem psal, že pokud Vám budou nabízeny jiné programy jako Zrychlení počítače, toolbary, atp. tak vždy nesouhlasit s instalací těchto programů.

hodnocení

Tak sem ho odinstaloval a znovu nainstaloval a už se mi ty doplňky nestáhly na plochu. Uvidíme.

hodnocení

Paráááda!.!.!

Zítra budu mít víc času tak to vyzkouším a dám vědět. Díky. Lujs

pertl
hodnocení

0x

Jestli se můžu taky zeptat abych nezakládal stejné téma.. chtěl bych nějakou mp3 do auta a nevím jaký mp3 formát mám při stahování nastavit jelikož je jich tam víc

Stahování z Youtube #4
alf*

do auta a z YT stačí i ten první (medium), druhý je optimum, zvol druhý (HQ).

bena*

To bych řekl, že je jedno. Jeslti chcete lepší zvuk, tak zvolte vyšší kvalitu. Ale ta zase mnohem více zabírá. Jinak písničky doporučuji stahovat z Youtube VEVO /to je oficiální a jsou tam všechny kvality/. Důležitý je, jestli autorádio umí přehrát datový disky. Pokud jo, tak není problém. Na CD se vejde 702 MB /na starší 650 a na HC CD 800MB/

Pokud ne, tak musíte MP3jky vypálit jako Zvukový disk CD /na to se pak vejde 80 minut hudby, na staší CD 74 minuty a na HC CD 90 minut/. Doporučuji to dělat ve Windows Media Playeru 11 /pokud máte Windows 7, tak ve Windows Media Playeru 12/.

hodnocení

Je tam i formát MPEG2?.?.?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma stahování z youtube

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]