Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám takový problém,stahl jsem si z netu knížku v pdf a chtěl jsem si ji vytisknout,abych si ji mohl číst při cestách.Bohužel knížka je v pdf uzamčená a není povoleno ji vytisknout.Můžete mi někdo poradit,jestli jde nějak ono zabezpečení obejít a knížku vytisknout?
Děkuji.
Za prvé by to nebylo v moc dobré kvalitě a nebylo by to příliš čitelné.
Já bych to udělal tak, že bych otevřel ten PDF soubor a PrintScreenem bych vyfotil okno. Pak bych z toho vybral onen obsah a tiskl byhc nebo byhc z toho udělal nové PDF, které by šlo tisknout.
Pokud máte Adobe Photoshop a jste trošku šikovnější, tak si můžete rovnou nastavit, když zmáčknete PrintScreen, aby Vám to ořezalo automaticky.
doplněno 06.04.11 18:18:Jinak Adobe Photoshop umí číst PDFka, zkuste to přes něj otevřít a tam dát rovnou Tisknout...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.