Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s obrazovkou u notebuku

Od: honzi0020® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den

Mám takový problém s obrazovkou u norbuku, když s obrazovkou hejbnu do určité polohy na monitoru nic není vidět strašně je světlý (prostě takový matný(. OBrazovku musím víc sklopyt aby bylo vydět co na monitoru běží.

Můžete mi prosím poradit jak tento problém vyřešit. Snad jsem to popsal dostatečně.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

no to mam taky, že něgdy musym zklobit dysplej, v určitym uhlu néni nic vydět. LCD mají omezené pozorovací úhly. Muže to byt i vada, to na dalku těžko soudit.

hodnocení

když je obrazovka v 90 stupních ta je strašně světla a nedá se nic vidět ale když ji dám tak do 75 stupnu tak je vše vidět v pohodě ale mějte to pořád daný v těch 75 stupních

Nemůžou to být špatné ovladače nebo nějak rozhozené nastavení monitoru?

Úhel vůči klávesnici noťasu je fuk, důležitý je úhel vašeho pohledu, pokud je stále stejný tak se ani nedivim a je to vlastnost lcd panelů- za předpokladu že vaše vyjadřování problému chápu správně

hodnocení

0x

Přelomený vodič do displaye - jen v jedné poloze se zase spojí ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]