Nejste přihlášen/a.
Ty kráso kdo to má luštit...
nabořil sis windows...opravná instalace (zadej do vyhledávání tady na poraďte)
odstraň si vyry,trojany a spyware- antivir,stinger,trojan hunter,adaware,spybot... a koukni do start/spustit/msconfig do úloh po spuštění a nesmysli vyhoď, další věcí je že při odstraňování breberek je dobré vypnout nástroj obnovení jinak se ti tam po restartu mohou natáhnout znova...
Prosimtě co se ti nezdá? Jaká reklama? Copak projetí těma prográmkama co jsem psal neni odpověď na tuto otázku? Já ti nevim ale většinu pc (až na jedno lépe řečeno) jsem dal do kupy a to projetí prográmkama+vypnutí obnovy+msconfig je takovej základ...ano pak se to dolaďuje a případně projíždí opravnou instalací ale většinu breberek to odstraní (nesmysli v msconfig poznala i holka co dělá s pc na uživatelské úrovni takže jako tam většinu taky najdeš) teprve pak bych řešil těch pár problémů co buď zůstane a nebo nepujde odstranit.
Bohužel mé oblíbené srovnání s auty jsi použil ty a ne moc úspěšně páč já řekl postup,to co jsi řekl ty je jdi se zeptat jinam!
No v msconfig je záložka po spuštění a stačí ODškrtnout to co nechceš spouštět po startu
Body obnovení...nemam tu xp ale tuší že to je vlastnosti na tento počítač (pravé tl./vlasnosti) fakt to teď nevim,musel bych to vidět ale prohlídni to tam,mělo by tam být vypnout bod obnovení na všech diskách Takovéhle nesmysli jsou trojany,ale bacha některý maj dost originální názvy že to nepoznáš, to se zas třeba dobře určuje podle datumu u exe a dll souborů v c:windows/system32- projet tam to je je v msconfig a ty nejnovější jsou MOŽNÁ trojany
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.