Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potrebuju pomoc s Windousama

Od: honzek11* odpovědí: 8 změna:

PotYebuju pomoc nedávno mi kámoa formátoval diska dal mi na compa neoreginální windousi .:P

Ted mi to ale otravuje ze sem se stal obeti softverove kriminality :(

A aby toho nebylo malo tak ja ty oreginalni windousi mam na cedku i s kodem *bzum*

tedy se ptam jak zmenit kod u wndousu?*afro*

pomocte prosim *plac*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1) nemusí jít nutně o neoriginální windows ale je nutné je do 30 dnů aktivovat a nebo ještě tvé číslo může být bloknuté...

2) koukni sem: www.zive.cz/poradna/SubChild.asp?Qst=264408&EXPS=%22ZM%CCNA%2A%22+AND+%22SERIOVEHO%2A%22+AND+%22CISLA%2A%22

honzek11*
hodnocení

Dobry dik ale neni to naprosta odpoved a mylim ze us sem bloklej pokud to neni naprosty zniceni *smich*
tom*
Tento odkaz pomohl ještě před třema dněma tak snad bude fachat ještě dnes cs.snoopgamer.com/modules.php?name=Kose_Yazilari&op=viewarticle&artid=35
honzek11*
hodnocení

a co to ma jako udelat*nevi*

Zkus tento postup:
Pokud potřebujete z jakéhokoliv důvodu změnit produktový klíč (který jste zadali při instalaci) u operačního systému Windows XP, můžete tak učinit přímo bez dalších pomůcek. Stačí navštívit systémový registr (Start -> Spustit a do řádku Otevřít vepište příkaz regedit). V registru najděte větev HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsNTCurrent VersionWPAEvents a přepněte se na pravou stranu. Poklikejte na OOBETimer a změňte v této hodnotě alespoň jednu číslici. Tím bude deaktivován systém Windows. Klepněte na tlačítko Start a poté na příkaz Spustit. Do pole Otevřít zadejte následující příkaz %systemroot%system32oobemsoobe.exe /a. Klepněte na položku Ano, chci aktivovat systém Windows telefonicky s pracovníkem služeb pro zákazníky a pak klepněte na tlačítko Další. Klepněte na položku Změňte kód Product Key. Zadejte nový kód Product Key do polí Nový kód a klepněte na tlačítko Aktualizovat.
Převzato z:
technet.idnes.cz/software.asp?r=software&c=A051003_220425_software_dvr
honzek11*
hodnocení

diky parada mas to u me :)

Můžeš mi to prosím přeložit?

Kdyby jsi se úplně náhodou kouknul na ten odkaz tak by jsi zjistil že tam jsou jak programy tak postupy na změnu S/N dále je na tobě abys udělal aktivaci! Co z toho nechápeš?

honzek11*
hodnocení

sory moje chba nejak sem to nezaregistroval dikes :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]