Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zvuk u filmů.

Od: karbosin odpovědí: 3 změna:

Dobrý den prosím vás, chtěla jsem si stáhnout film Milionová bankovka a Mrtvá a živá na Ulož to, ale stáhla jsem to bez zvuku, když jsem stáhla film Králova řeč tak tam zvuk byl, v čem je problém, co dělám špatné, moc tomu nerozumím, nikde tam není přidat zvuk a tak to tam nikde nevidím. Prosím o radu, děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

V jakém přehrávači to přehráváte?

Zkuste stáhnout a nainstalovat K-Lite Mega Codec Pack /třeba zde> slunecnice.cz/...

ŘIďte se obrázky dole. Pak spusťte film. Měl by se přehrát ve Windows Media Playeru a mělo by to jít všechno.

Jinak se zvukem jste nic nedělala? Zkontrolujte to v Ovládání hlasitosti /Start>Programy>Příslušenství>Zábava>Ovládání hllasitosti/. DOporučuji všechny jezdce nastavit taknějak doprostřed.

Nejde zvuk u filmů.
bena*
04.04.11 17:41

2. část

Nejde zvuk u filmů. #2
karbosin
hodnocení

Jsem nadšená, já s malou vnučkou jsme jeli přesně podle vašeho návodu, nevěda vůbec co se z toho vyvrbí, vypadalo to dost složitě, neustále jsme se vraceli na váš návod, stránku po stránce, až jsme to dokončily. Pak jsme zkusily pustit milionovou bankovku a on šel zvuk, štěstím jsme nemohly ani mluvit jen jsme si podaly ruce a byly jsme jak uvytržení, že my jsme to s vaší pomocí zvládly! Zasluhujete alespon 100 bodů a mockrát děkuju, vrátím se s tím filmem do doby kdy jsem ho viděla jako dítě. Ještě jednou díky!*haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]