Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosím vás, chtěla jsem si stáhnout film Milionová bankovka a Mrtvá a živá na Ulož to, ale stáhla jsem to bez zvuku, když jsem stáhla film Králova řeč tak tam zvuk byl, v čem je problém, co dělám špatné, moc tomu nerozumím, nikde tam není přidat zvuk a tak to tam nikde nevidím. Prosím o radu, děkuji.
V jakém přehrávači to přehráváte?
Zkuste stáhnout a nainstalovat K-Lite Mega Codec Pack /třeba zde> slunecnice.cz/...
ŘIďte se obrázky dole. Pak spusťte film. Měl by se přehrát ve Windows Media Playeru a mělo by to jít všechno.
Jinak se zvukem jste nic nedělala? Zkontrolujte to v Ovládání hlasitosti /Start>Programy>Příslušenství>Zábava>Ovládání hllasitosti/. DOporučuji všechny jezdce nastavit taknějak doprostřed.
Jsem nadšená, já s malou vnučkou jsme jeli přesně podle vašeho návodu, nevěda vůbec co se z toho vyvrbí, vypadalo to dost složitě, neustále jsme se vraceli na váš návod, stránku po stránce, až jsme to dokončily. Pak jsme zkusily pustit milionovou bankovku a on šel zvuk, štěstím jsme nemohly ani mluvit jen jsme si podaly ruce a byly jsme jak uvytržení, že my jsme to s vaší pomocí zvládly! Zasluhujete alespon 100 bodů a mockrát děkuju, vrátím se s tím filmem do doby kdy jsem ho viděla jako dítě. Ještě jednou díky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.