Nejste přihlášen/a.
Natočil jsem si hd video fotoaparátem a potřeboval bych spojit 2 videa do sebe. Provádím to v Avidemux ale neznám jak se nastavují formáty videa v oknech na levé straně programu.Skoušel jsem nastavení viz. screen ale video hraje bez zvuku kdyby mě nějaký odborník s tím poradil.. děkuji předem
předpokládám že fotak natači do MOV tj 264 video a aac audio. Kontejner avi nepodporuje aac audio takže bud jinej kontejner (mp4,mkv) nebo překonvertuj zvuk třeba na mp3
Tohle jsi měl udělat na začátku myšleno jako udělat tento screen Video mjpg (motion jpg) to není problém ale audio LPCM tohle není moc podporovaný, a hlavně má spustu podformatů. Pošli mě malej soubor cca 20 sec.Navrhnu ti přesnej postup.
edisk.cz/... stáhnout / stáhnout pomalu převedl sem to do avi ale určirě si poradíš nějakou konverzí.. kdyby to nešlo tak mě napiš nějakej postup jak to udělat jelikož to neovládám
tohle je funkční avi s mp3.Jestli jsi to dělal v avidemuxu tak jenom dej vlevo video kopie a zbytek nech nastavenej jak máš.Pokud chceš větší kompresi tak si tam něco nastav. Nejlip AVC. Myslel jsem abys poslal nějakej kousek původního MOV.
je to udělaný na any video convertor .. poslal bych ti 20 sec. z původního ale neumím to .. nevím v čem se to dělá ani postup
natoč je z okna a nahlas k tomu zpívej
doplněno 04.04.11 18:59:nevim jestli to bude fungovat nemám ten MOV ale stáhni duckload.com/... rozbal do adresarře mov do tohoto adresaře zkopíruj tvoje MOV soubory pak dvakrát na konvertmov.bat. Mělo by to vytvořit avi soubory s funkčním mp3 192k zvukem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.