Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spojení videa programem Avidemux

Od: reno* odpovědí: 10 změna:

Natočil jsem si hd video fotoaparátem a potřeboval bych spojit 2 videa do sebe. Provádím to v Avidemux ale neznám jak se nastavují formáty videa v oknech na levé straně programu.Skoušel jsem nastavení viz. screen ale video hraje bez zvuku *zed*kdyby mě nějaký odborník s tím poradil.. děkuji předem

Spojení videa programem Avidemux

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juldab*
hodnocení

2x

předpokládám že fotak natači do MOV tj 264 video a aac audio. Kontejner avi nepodporuje aac audio takže bud jinej kontejner (mp4,mkv) nebo překonvertuj zvuk třeba na mp3

reno*
hodnocení

Mkv jde taky bez zvuku ..mp4 nejde vůbec .Jsou tam ještě tyto varianty

Spojení videa programem Avidemux #2
juldab*

tukni na modry I (informace) a dej screen

reno*
hodnocení

nežádá to ještě nějakou změnu v tom vrchní okně jak je kopie?

Spojení videa programem Avidemux #3
juldab*

Tohle jsi měl udělat na začátku myšleno jako udělat tento screen Video mjpg (motion jpg) to není problém ale audio LPCM tohle není moc podporovaný, a hlavně má spustu podformatů. Pošli mě malej soubor cca 20 sec.Navrhnu ti přesnej postup.

reno*
hodnocení

edisk.cz/... stáhnout / stáhnout pomalu převedl sem to do avi ale určirě si poradíš nějakou konverzí.. kdyby to nešlo tak mě napiš nějakej postup jak to udělat jelikož to neovládám *nevi*

juldab*

tohle je funkční avi s mp3.Jestli jsi to dělal v avidemuxu tak jenom dej vlevo video kopie a zbytek nech nastavenej jak máš.Pokud chceš větší kompresi tak si tam něco nastav. Nejlip AVC. Myslel jsem abys poslal nějakej kousek původního MOV.

reno*
hodnocení

je to udělaný na any video convertor .. poslal bych ti 20 sec. z původního ale neumím to .. nevím v čem se to dělá ani postup

juldab*

natoč je z okna a nahlas k tomu zpívej

doplněno 04.04.11 18:59:

nevim jestli to bude fungovat nemám ten MOV ale stáhni duckload.com/... rozbal do adresarře mov do tohoto adresaře zkopíruj tvoje MOV soubory pak dvakrát na konvertmov.bat. Mělo by to vytvořit avi soubory s funkčním mp3 192k zvukem

reno*
hodnocení

Už sem to vyřešil :)

kvalita videa nic moc ale obsah videa to přerazí *smich* . Spojil sem ty dva avi v Ultra video joiner . Dík za rady a za čas *hej* *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]