Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdvojený obraz ve videu

Od: hypko odpovědí: 6 změna:

Prosím, poraďte co mám dělat když mám zdvojený obraz při sledování některých videí na internetu? Není to u všech videí a ostatní lidi co se na to dívají a píšou komentáře tak s tím problém nemaji. Děkuji za radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Můžete vyfotit obrazovku, abychom to mohli vidět?

hypko
hodnocení

Tady to je

Zdvojený obraz ve videu
bena*

Zkuste přeinstalovat Flash player. Nepomůže-li, tak odinstalujte Firefox, stáhněte a nainstalujte CCleaner, projeďte registry i disk. Poté stáhněte a nainstalujte Firefox znovu.

Zkoušel jste Internet Explorer 8?

hypko
hodnocení

Nic mi to zatím nepomohlo vyřešit. Přeinstaloval jsem Flash player, stáhnul jsem ccleaner a přeinstaloval firefox ale problém pořád trvá. A na IE8 nechci přecházet, protože jsem si už zvykl na mozillu a mám tam plno záložek.

hypko
hodnocení

Zkoušel jsem video z youtube spustit v Internet Explorer a google chrome ale i ostatní prohlížeče mají stejný problém s obrazem

zajixxx*
hodnocení

0x

Akualizovat Flash player, a Flash player, povolit Hw akceleraci videa...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]