Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hláška o vyvedeném SKRIPTU

Od: cituska* odpovědí: 7 změna:

Potřebuji poradit:

na strávnkách hafíků mi vyskakuje nějaká chyba.*zed*Dole na liště mám "výstražný trojúhelník"
a s nápisem CHYBA NA STRÁNCE HAFÍCI CZ. A stále mi vyskakuje hláška ve znění
"Adobe flash player 10 je k vůli vyvedenému SKRIPT zpomalen,pokud bude nadále vyveden
je možné že PC přestane reagovat.Chcete SKRIP zrušit ,tak odklepnu zrušit. A za několik
minut tato hláška znovu vyskočí.Program je velice zpomalen.hodiny se jen přesýpajía pohyb na stránkáchúplně omezen*zed*.Tušíte o co by se mohlo jednat.Nejsem znalec PC jen
obyčejný uživatel a to důchodce/co se učí hrát na PC/.
Děkuji Vám za pomocnou radu *zed*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

2x

Jaký používáš prohlížeč internetových stránek?

Možná by pomohlo na stánce vypnout JAVAScript. V prohlížeči Opera: Klik pravým tlačítkem myši do prázdného místa na stránce - Upravit místní nastavení - Scriptování - zrušit "zafajfkování" u "Povolit Javascript".

cituska*
hodnocení

*bzum*Nevím jaký používám prohlížeč,mě to nic neříká.Jsem jen uživatelka.Ale zítra se u nás staví vnuk,je v těhle věcech šikovný a vždy mi se vším pomůže.Dám mu Vaši dobrou radu přečíst a podám zprávu, zda se podařila náprava. *klik*

cituska*
hodnocení

Oravdomluvný- nyní už vím že prohlížeč používám "Intrernet Explorer".Máte i k tomu doporučení?

pravdomluvny*

Bohužel - Internet Explorer nepoužívám a mám jen zastaralou verzi. Snad pomůž někdo jiný.

cituska*
hodnocení

To nevadí., snaha byla.Vnouček mi zkusil dát prohlížeč "MOZILLA FIREFIX", snad se problém neukáže.Uvidím a nechám se překvapit.*dril**dril*

pravdomluvny*

Ano, souhlas. Jiný prohlížeč může být řešením.

cituska*
hodnocení

Dobrý den "pravdomluvný" zatím stránky šlapou*palec* na "Mozilla Firefox" bez problému.Chválit musím vnoučka jak mi to vydumal,protože z vaší rady vycházel a udělal to tak abych s tím mohla pracovat.*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]