Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod vide na mp4 do n73

Od: styx* odpovědí: 5 změna:
Mám problém. Potřeboval bych nějaký program na převod videa do mobilu nokia N73. Jde o mp4 a rozlišení 320x240. Našel jsem několik programů, ale z některých to mobil nebere a když jsem konečně narazil na některý co funguje, tak je to schareware a umí jen 5 minut :( Prosím poradte¨...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkus použít program PocketDivXEncoder. Ten zvládá konverzi pro spoustu zařízení.
www.pocketdivxencoder.net/
lobcob*
*nevi* Total Video Converter *nevi*
styx*
hodnocení

Našel jsem ho ještě před tvou odpovědí*smich* a je to přesně to co jsem hledal! Umí dokonce přidat titulky do videa! Díky za odpověd:)
antonspelec

Ten program je super...ale nějak mi tam chybý výstupní formát mp4. Ukládá mi to do avi a s tím si zas moje nokije e65 neumí poradit ...?

al bunda*

Total Video Converter již byl zmíněn, další jsou Magic Video Converter, Absolute Video Converter, nebo PQ DVD to 3gp... A jistě se najdou i další.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]