Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počítač All in One - příjem televize

Od: zajda888® odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,

chci se zeptat,zda existuje stolní počítač All in One (tedy jen obrazovka s HW a bezdrát.klávesnice),který by měl anténní konektor a mohl fungovat jako televizor. Nemyslím s DVB-T tunerem,ale klasickou 75 ohm.zásuvkou pro koax.kabel.

Nepodařilo se mi na netu nic najít a někam do obchodu se dostanu nejdřív cca za 2 týdny.

Pokud byste našli,byl bych radši za úhlopříčku 23 palců.

Díky moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Existují All in One co v zadu mají za monitorem napevno comp a tam vložit PCI kartu (většinou v nějaké slim verzi) ale za nestandard se tu dost platí a jste i dost omezen výběrem. S USB tunery máte nějakou špatnou zkušenost?

hodnocení

Jde o to,že nejsem na jednom místě a neustále přelaďovat dvb-t se mi nechce,časem už to obtěžuje.

Ale z toho koaxu by mi šly stabilní programy.

kangaroo*

Mám pocit, že u těch lepších značkových USB DVB-T tunerů a programů lze vytvořit profily, které lze kliknutím přepnout a pojede to.

"neustále přelaďovat dvb-t...z toho koaxu by mi šly stabilní" co myslíte tím koaxem? Pokud máte antenní zásuvku, tak z ní jde bud signál digitální nebo možná někde ještě analogový, k provozu potřebujete stejně nějaký tuner. I pokud bude v PC vstup na ten koax, stejně to PC potřebuje ještě nějaký tuner, to samé je i v klasické TV.

Zda se prodava to co shanis nevim, ale pokud ses stale jinde tak budes muset stejne furt preladovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]