Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si notebook značky Dell na kterým byla potvrzena záruka na 3 roky. Nyní třetí rok se mě na LCD displeji objevil v rohu bílý čtvereček.Uplatnil jsem záruku a bylo mě řečeno, že se jedná o prasklý LCD panel, což se běžně nestává a záruku mě neuznali. Rovněž uvolněné panty prý nespadají do záruky a nemají na funkci vliv. Nemluvím ani o tom, že notebook Dell po dvou a půl letech domácího používání vypadá jak kdybych ho měl deset let( ošoupaná barva, volné panty...). Je možné, aby v potvrzené tříleté záruce firma takto jednala a odmítla to v záruce opravit?
A jak se pozná prasklý LCD panel? Oni to konstatovali jen podle obrázku přes email. Podotýkám, že nootebook nikam nespadl a displej praskl sám od sebe.
Uplatnil jsem záruku, tak jak oni řekli, abych jim poslal obrázek emailem a podle toho takhle rozhodli. Jinak to můžu ješte odnést do nějaké firmy, která pro ně provádí záruční opravy. Jinak musím ale konstatovat že notebooky Dell jsou opravdu nekvalitně provedené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.