Nejste přihlášen/a.
1) A je to PDF creator pro 64bit?
2) Pokud to neni Starter nebo Home edice, tak bych zkusil vyzkouset i XP mod -> microsoft.com/...
Ano, Excel 2007 umí s doplňkem microsoft.com/... Uložit jako... přímo do PDF a XPS.
Nicméně přesto je program PDFCreator dostatečně dobrý (ukládá PDF do stejného adresáře, odkud je zdrojový soubor, což neumí hned tak každý program), a jde mi o princip. Nevěřím, že by všechny typy souborů zvládal, a na Excelu pohořel. Buď je chyba někde v nastavení, nebo je to chyba PDFCreatoru. V nižších verzích pro WinXp ten Excel v pohodě zvládal. Nerad se smiřuji s takovým obcházením... zkuste, kdo používá PDFCreator, zda nemá nějakou zkušenost.
Díky všem
doplněno 28.12.12 00:50:Pro @yakub : Ve Win7/64bit se PDFCreator nainstaloval automaticky do Program Files (x86), takže je 32-bit. 64-bit jsem nikde nenašel. Existuje vůbec?
Odzkousel jsem na pc s win7 professional 64bit s PDFcreatorem v 1.6.1 a officem 2007 a problem se nevyskytl..
PDFcreator jsem 64bit taky nenasel.
Procital jsem i pdfcreator forum a nenatrefil jsem na stejny problem.
Asi bych zkusil spustit diagnostiku office ( MS office button -> možnosti -> zdroje informaci -> Diagnoza )
podle vysledku se zaridil... zda aktualizovat , preinstalovat ...
Otazka je, kolik casu chcete venovat "hrani si s tim" . Prichazi totiz v uvahu aktualizace office, aktualizace OS, reinstalace office, reinstalace pdfcreatoru, vycisteni pocitace od spyware, malware, ...
Jak jsem psal, na netu jsem zatim nenasel nikoho se stejnym problemem ... nebo tedy reseni vaseho problemu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.