Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou zakladni desku?

Od: karel1711* odpovědí: 5 změna:
mam procesor intel pentium 4 1.8ghz/256/400/1.75v
Sl5vj costa rica
3151a248-0754
A nevim co ma za patici a jakou zakladni desku použit
Ten procesor je 3.5*3.5 cm
Prosim o radu a diky moc
doplněno 31.03.11 13:49: snad mi nekdo pomuze

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zmenakpetr*
hodnocení

0x

Na výběr moc nemáš, je to hodně stará patice. Vhodná je např. tato deska - pocitace.nej-ceny.cz/...

Nebo hledat po bazarech, apod.

karel1711*
hodnocení

to ja vim ale investovat se mi nechce. Me nezálezi na hrách ale na připojeni k netu a vypáleni dvd. Moc tomu nerozumim ale měl jsem pc 1.6ghz 1g ram a stačilo to. Jen jestli můžeš zjisti jaká je dostupnost této desky. Dík karel

hodnocení

0x

Tenhle procesor má v bazaru hodnotu 400 Kč, dát jej do vitríny a skládat PC z perspektivních komponentů.

doplněno 31.03.11 15:24:

Jsem důchodce a už proto bych neskládal "staré" PC. Problém sehnat zastaralý hardwarwe. Ztratíte spoustu času, ušetříte proti novému 30% a za rok za dva pujde PC do šrotu.

Začněte základní deskou kde je vše integrováno, grafická karta atd. Přiměřený procesor, dostatečně velký HDD... Cenově to nevychází vysoko. Výkon velmi dobrý a PC je možno upgradovat.

karel1711*
hodnocení

lepší jak nic :)
karel1711*
hodnocení

mám hardware ze základní desky kudoz 7x. A vizualne by to mělo pasovat. Mohl by jtse mi to prosim zjistit? Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]