Nejste přihlášen/a.
existuje nějaký freeware pro skenování?sice mám instalační program k tiskárně ale není podporován v OS co právě mám(vista).a ještě bych se chtěl zeptat jak se dá zjistit hladina inkoustu v tiskárně.musím mít na to zase nějaký program?děkuji za odpověď
Ovladače a aplikace k tiskárně mívá výrobce na svých stránkách. Bývají rozděleny podle OS. U starších tiskáren je možné, že výrobce pro novější operační systémy SW nenabízí. Co se týká hladiny inkoustu, program správce tiskárny je na instalačním CD k tiskárně, ale údaje, které poskytuje lze brát jenom jako přibližné.
Některé grafické programy umožňují skenování z libovolného skeneru. Znám XnView a Fast Stone Image Viewer oba to umí perfektně - zkoušel jsem to. Asi jich bude mnohem víc - ozvou se asi další uživatelé, kteří používají další programy.
doplněno 30.03.11 19:17:Ještě ten inkoust - tam je třeba asi originální kardridge. Já si kardrige doplňuji sám a když inkoust dojde, tak ho prostě doplním - riskuji jen jednu špatně potištěnou stránku. Vždy se mi to vyplatí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.