Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na tiskárnu(scanner)

Od: lukeos* odpovědí: 6 změna:

existuje nějaký freeware pro skenování?sice mám instalační program k tiskárně ale není podporován v OS co právě mám(vista).a ještě bych se chtěl zeptat jak se dá zjistit hladina inkoustu v tiskárně.musím mít na to zase nějaký program?děkuji za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Ovladače a aplikace k tiskárně mívá výrobce na svých stránkách. Bývají rozděleny podle OS. U starších tiskáren je možné, že výrobce pro novější operační systémy SW nenabízí. Co se týká hladiny inkoustu, program správce tiskárny je na instalačním CD k tiskárně, ale údaje, které poskytuje lze brát jenom jako přibližné.

hodnocení

1x

Některé grafické programy umožňují skenování z libovolného skeneru. Znám XnView a Fast Stone Image Viewer oba to umí perfektně - zkoušel jsem to. Asi jich bude mnohem víc - ozvou se asi další uživatelé, kteří používají další programy.

doplněno 30.03.11 19:17:

Ještě ten inkoust - tam je třeba asi originální kardridge. Já si kardrige doplňuji sám a když inkoust dojde, tak ho prostě doplním - riskuji jen jednu špatně potištěnou stránku. Vždy se mi to vyplatí.

karel1711*
k vašemu doplnení odpovedi. Mam hp deskjet f 2480 plnim si to sam a hladiny mi ukazuji tak 20 procent. A když to dojde tak se zastavi tiskarna. Nic v podstate neriskuju ale ty hladiny nevim jak to udělat aby to ukazovalo normalne

Mne tiež blbne tlačiareň resp. skener a tak používam malý programík na skenovanie " VueScan" je portable a má cz, sk jazyk je jednoduchý a ešte krajšie skenuje ako priamo z tlačiarne, odporúčam.

zajixxx*
hodnocení

0x

Hmm, co třeba kdyby jste nám napsal, co máte za zařízení? Skener, a tiskárnu zvlášť? multifunční zařízení? ...na slepo to nemá cenu typovat, napište prosím značku a tym zařízení, posléze věřím, že vám někdo pomůže.

lukeos*
hodnocení

tiskárna scanner kopírka dohromady.HP Deskjet F380.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]