Nejste přihlášen/a.
Ahoj , mám problém našel sem si server .Na tý stránce sou patche všechny sem postahoval ale samo se to nenaistalovalo a já myslel že se to nainstaluje samo . A nikde ty patche ještě k tomu nemůžu najít . Jak to teda nainstaluju na verzi kterou chci? Odkaz na server : czechwow.net/... .. Děkuji .
Ty patche jsou pojmenovány podle verzne na kterou se aktualizace provede. K jejich spuštění na ně stačí 2x kliknout myší. Pokud máš Win7, tak je najdeš ve složce Stažené soubory ve složce s tvými dokumenty.
to vím ale to se začne stahovat , já jsem myslel že jak se to stáhne že už to bude i nainstalováno ale s verzí hry to ani nehlo. Pořád je tam stejný patch
Aby se stažený patch nainstaloval, musí se spustit.
Nevím, ale neaktualizuje se náhodou originální verze hry automaticky?
Ano ale to se hned aktualizuje na nejnovější patch to je 4.0.0 se mi zdá , já potřebuju 3.3.3a
Tak ručně.. Nainstaluješ WoW + TBC + WotLK a pak stáhneš ty patche,všechny a to pak jedeš.. Nainstaluješ "3.x.x to 3.2.0"potom "3.2.0 to 3.3.0"A tak dále .. Zkus i stránku wow-patche.howto.cz/... Tam jsou patche ... I když tam máš odkazy už na tom foru ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.