Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook-Od kolika se na něj zaregistrovat?

Od: sabina0303* odpovědí: 31 změna:

Ahoj,chci se zeptat chci si založit facebook ale od kolika se může uživatel zaregistrovat?Je mi 12 ale stejně.Předem díky za odpověď.

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kacu*
hodnocení

2x

Mám pocit že je to dovolené až od 13ti let.

sabina0303*
hodnocení

já si taky myslím ale teď někdo říkal že se to měnilo.Hele a myslíš že mi to rodiče dovolej?

tonyg*
hodnocení

2x

Kašli na Facebook, ja měsíc zpátky odešel a jsem nejšťasnější na světě *smich*

sabina0303*
hodnocení

Ale oni to maj skoro všichni ve třídě a já nemám ani Skype a nic jinýho

tonyg*

Tak to je pak jiná :) V tom případě je v podstatě jedno, jaký uvedeš věk, když tam chceš za každou cenu :)

sabina0303*
hodnocení

No právě a ona někdy i učitelka říká tak mu ty úkoly napiš přes facebook když je nemocný.Ale moje kamarádka říká že facebook je kravina

kacu*

Stejně jako přes facebook se úkoly dají poslat přes e-mail :) Jestli chceš mít FB jen kvůli tomu, že ho mají kámoši ze třídy, radím ti nedělej to. Facebook se nedá zrušit, a všechno co tam dáš už nikdy nesmažeš, bere to čas a hlavně je to vysoce návykový, radši běž ven a na FB kašli ;)

grchl

Zrušit účet se dá. Nedávno sem ho rušil a založil sem si novej ;)

kaliopkacz*

Facebook se zrušit dá úplně, třeba tady se o tom píše. Před smazaáním účtu se doporučuje smazat ručně všechny fotky atd a pak smazat účet, je tam teda lhůta deseti dnů, kdy si můžeš smazání rozmyslet.

brumbal

oficiálně se registrovat nemůžeš dokud ti není, nevím přesně 13 nebo 15

neoficiálně se zaregistruj jak chceš a napiš tam jiný rok narození, např. 1972

Tímto tě k ničemu nenavádím ale jen ti říkám možnosti ;)

Pak jsi šťastný člověk...

ICQ mám, ale už dávno jsem ho odinstaloval. Skype mám, ale nepoužívám ho (snad 5x do roka). Facebook mám... a kdybych tam neřešil jisté záležitosti s jistou partou lidí, které se nedají řešit jinak, tak už ho také zruším... v podstatě jsem profil zakládal jen kvůli těmto lidem.

Co se týká Tvé otázky... poslední změna pravidel byla k 8.6.2012 a stále platí, že souhlasíte s pravidly, ve kterých je uvedeno, že Facebook nebude používat osoba mladší 13 let.

praivo*

Tak si založ Skype a hotovo :-D
Já jsem taky jediný ze třídy, co nemá účet na ksichtoknížce, a žádný problém. Úkoly mi kamarád přeposílá na email a nic jiného nepotřebuji :)

elisabeth*

já taky nemám fb ale mám skype... tak si založ skype... protože fb je blbost... nějakej úchyl si může zjistit tvoji adresu (bydliště) číslo baráku.. takže.. a skype se de odhlásit ale na fb se už nikdy neodhlásíš.. podle mě je fb jenom ztráta času.. na fb je všechno veřejný tvoje fotky...

Facebook-Od kolika se na něj zaregistrovat?
praivo*

Účet na FB se dá smazat, nejde to právě na Skype.

dzordz*
hodnocení

2x

Tak ty sešity a úkoly se daj přinýst i osobně, ne?

Po poslední změně pravidel je to mimochodem s tím obsahem na fb velmi, velmi na hraně. Už bych tam nikdy nedal nic, co bych myslel nějak vážnějš, nebo co by dokonce bylo mou tvorbou. -> polovina mejch stavů jsou pouhé odkazy jinam a zbytek jsou nějaké nesmyslné bláboly.

jirbar*
hodnocení

1x

Až dostaneš rozum, tak Facebook zase zrušíš.

doplněno 29.12.12 17:07:

Jo a když se ve třídě všichni po*erou, tak se po*ereš taky?

sabina0303*
hodnocení

proč bych se mněla Po s r a t?Jenom se chci *bum*bavit a ty v tom případě sem nepiš

hodnocení

0x

Nebýt na facebooku, tak nic nevím. Dřív byli spolužáci.cz, ale tam už nikdo nechodí. A G+ má jen někdo. Osobně nechápu, proč všichni na FB nadávají, je to prakticky to samé jako spolužáci nebo MySpace. To, že si tam "odpřátelujete" kde koho, a pak vám vadí, že tam spamují, není problém facebooku, ale váš.

doplněno 28.12.12 16:53:

To samé s osobními údaji - lidi si tam sdílejí kdy a kde budou, že jsou sami doma atd., a pak se diví, že toho někdo zneužije. Je to blbost lidí ne blbost facebooku, který je podle mě mnohem lepší než twitter, kde se dají prakticky sdílet jen ty statusy, nebo těžkopádný Myspace. G+ je v počátcích, ale je to dobrá alternativa FB.

jackr*
hodnocení

0x

Mě je 13 a fb mám jen kuli tomu abych třeba mohl kominikovat s přáteli který žijou na druhé straně republiky. Jinak mě tam strašně sere ty aplikace který jenom kecaj a čtou ti data a ukazujou je nevim kde. Na jiný účel to nepoužívám.

sabina0303*
hodnocení

Já bych taky tam chtěla komunikovat s někym ze třídy.

praivo*

Tak se zaregistruj na Skype a budeš mít i videohovory, ani to není omezené věkem;)

doplněno 29.12.12 12:03:

Jasně :-D A je tam i historie, takže si můžeš zobrazit všechny zprávy, které jste si kdy napsali ;)

doplněno 29.12.12 12:07:

A po zakoupení kreditu je možné i volat na mobil a psát SMS :)

doplněno 29.12.12 12:09:

Jenom je třeba si nainstalovat jejich program, což by ale neměl být problém, ne?

Facebook-Od kolika se na něj zaregistrovat? #2
sabina0303*
hodnocení

A jako to si tam můžu i jenom psát?

daniell*
hodnocení

0x

na facebooku jsou děti kterým je i 6 let a nikomu za to žádný postih nehrozí tato věková hranice je jen pro klid něčí duše mužeš se zaregistrovat v tom ti nemůže nikdo zabránit a můžeš se zaregistrovat zcela legálně. ;)

praivo*

6 let? Děláš si (_!_)? Ta věková hranice určitě něco znamená a nevěřím tomu, že by ji všichni úplně ignorovali. Šestileté děti tam nepatří už jen z výchovných důvodů...

doplněno 29.12.12 12:40:

ICQ taky nedoporučuji, protože v sobě má reklamy, kterých je témeř nemožné se zbavit. Je sice možné použít třeba Mirandu, ale pořád nevidím jedinou výhodu oproti Skype.

daniell*

nedělám :D promiň ale projeď si facebook takové děti tam skutečně jsou je jiná doba no ;) dokonce dítě mého známého má facebook a je mu necelých 6 let hraje tam tedy hlavně hry a nepříjde my že by s toho byl nějak degenerovaný :D já ale takovéto věci vítám jsem pro nové věci a nové názory dnešní děti budou žít a převážně i vyrůstat v době moderních technologií tak proč ne? Všichni tu věkovou hranici neignorují ale většina ano přece email si také může založit kdokoli nehledíc stejně tak učet na google nebo samsung apps na věk tak co? Pokud dítě víc a má vlastní rozum a není z těch co hloupě půjdou podřezat si žíly protože je to v modě tak nevidím nějaký větší problém.

doplněno 29.12.12 12:27:

už tu byl zmíněný skype , ten také nemá věkovou hranici , nebo třeba ICQ také ne důvod proč je na facebooku věková hranice je poněkud zvláštní a není třeba jej dodržovat. *nevi* tedy taková je praxe

doplněno 29.12.12 13:26:

ICQ už v dnešní době používá málo lidí. uvedl sem ho pouze pro příklad

jirkak*
hodnocení

0x

Znám i takový rodiče, co zakládají svým děckám Facebook už od narození. Přidavají tam postupně fotky jak rostou. Dělají z toho něco jako fotoalbum nebo diář událostí...

sabina0303*
hodnocení

no právě a když si tam dám že tam můžou jen kámoši tak mi nikdo nic udělat nemůže a navíc si budu do přátel dávat jenom ty lidi který znám ale já nevim jak mi to máma dovolíí

abc*
hodnocení

0x

Facebook je podle oficiálních podmínek možné založit až od 13. let,ale ono by toho oficiálně mělo být.

lol*
hodnocení

0x

Facebook je od 15let

Nesmysl. V podmínkách je uvedeno, že minimální věk pro založení účtu je 13 let.

martinhons
hodnocení

0x
Pokuď ti je dvanáct tak musíš ještě rok počkat protože je Facebook od třinácti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]