Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Mám tiskárnu HP Deskjet F2180 a došla mi barva. Koupila jsem si jen černou, ale stále mi to hlásí, že není barva( nálepka je odstraněna a barva dobře zasunutá) Barevná náplň také chybí. Musí být obě nádržky vyměněné? ( černá i barevná) Nebo lze tisknout jen s černou barvou. Děkuji.
Nevim jak to ma tato tiskarna ale ja mam starou inkoustovou barevnou tiskarnu od HP a ta ma 1 napln cernou a pak 2 napln barevnou. Pro cernobily tisk sem musel nastavit v nastaveni tiskarny aby tiskla v ODSTINU SEDE a uz ji nevadilo ze nema barevnou napln. Byl to docela boj to najit kde se to nastavuje ale me to takhle funguje. Nevidim duvod proc by mela tiskarna vyzadovat barevnou napln kdyz tisknu pouze cernobile - akorat ji to musim nejak rict ze barvu potrebovat nebudu. Takze jedine SW nastaveni tiskarny v OS nebo nahrat nejake original drivery primo od HP a hledat polozku pouze CB tisk nebo neco co bude tomu podobny..
V tiskárně musíte mít všechny barvy. Mnohokrát jsem se na to v obchodě ptala, protože jsem měla v úmyslu koupit barevnou tiskárnu, pro strejčka příhodu, ale tisknout jen černobíle. Dokonce mi tvrdili, že když budu tisknout jen černobíle, tak že barvy nepatrně, dejme tomu za rok ubydou. Máme laserovou tiskárnu.
Jaký máte OS a jaké ovladače?
Ono řada tiskáren skutečně vyžaduje obě (všechny) tiskové kazety. Já mám F2100 (což je víceméně totéž), s XPčkama to taky nechtělo tisknout s jednou kazetou. Teď mám sedmičky, z firemního webu jsem si stáhl nové ovladače, a když jsem teď zkusmo vyndal barevnou kazetu, tak mi to nahlásilo "režim s jednou tiskovou kazetou", popsalo mi to omezení, které to má, ale tisklo to (logo woken, které je barevné, to nevytisklo šedě, nýbrž ho vypustilo vůbec, ale to by se možná dalo ošetřit nastavením tisku v odstínech šedé? nechce se i zase tolik experimentovat.)
Navíc ve vlastnostech je možnost konfigurovat tiskové kazety, která nabízí různé kombinace jedné a dvou kazet různých typů (m. fotografická kazeta), ale jaký má tohle vliv, jsem nezkoušel.
Nejjednodušší samozřejmě je mít obě kazety, ale třeba by pomohla aktualizace ovladačů.
doplněno 29.03.11 09:27:To jsou mé zkušenosti, částečně možná s křížkem po funuse; za to se omlouvám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.