Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V Excelu přepsat hodnotu ze vzorce na text?

Od: tondam odpovědí: 2 změna:

Prosím víte někdo jak ve sloupečku kde je vzorec třeba =a1+a2 udělat to tak aby hodnota a1+a2 zůstala jen jako hodnota.

Mám prostě tři sloupečky. jeden je součtem těch dvou ostatních a já potřebuju aby zůstal jen jeden sloupeček ale nebylo z něj poznat z jakých součtů jsem k němu došel.

Nejlepší by bylo prostě ty dva původní sloupce smazat, pak mi ale zmizí i hodnota o kterou stojím.

Víte někdo prosím jak?

P.s.

Nemůžu sloupce jenom skrýt, to by se dalo zobrazit a zjistit z čeho se cifra původně složila.

díky!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paaja*
hodnocení

3x

označ si sloupeček s výsledky, dej Kopírovat a pak z menu Úpravy -> Vložit jinak a z nabídnuté tabulky zvol Hodnoty

tondam
hodnocení

Super. Díky moc!

Hledal jsem to v nápovědě ale jsem holt asi blbej*hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]