Nejste přihlášen/a.
Zdravím a prosím o radu ...chci se zeptat při pokusu o vyplnění on-line
tiskopisu sčítání osob zadám oba kódy a potom se mi
zobrazí vlevo na monitoru nesmyslný text!
Když zkouším stáhnout Adobe Reader 9.4 tak mě to zobrazí,
že mám vyšší, a Adobe Reader X už mám taky.
Děkuje student důchodce
Všemu jak píšete rozumím, ale věc se má trošku jinak. Zadám oba kódy s tiskopisu a otevře se mě nesmyslný text - znaky atd.
Takže dál nemůžu nic dělat. To bude v něčem jiném v PC. Pro info mám WVistu a používám IE a Google. Poštu Gmail.
Totiž i některá pošta s koncovkou . eml se mě neotevře. Díky
Zase podvod na lidi. Prej vyplnit po internetu. Ale musíte mít nejnovější Acrobat, protože ničím jiným to neotevřete. A musíte mít Win, možná explorer, tam už jsem nedostal. Ve firefoxu se mi to pokusilo formulář stáhnout, ale když to zjistilo že nemám Acrobat, tak se to se mnou přestalo bavit. Takže uživatelé jiných programů jako já, mají smůlu. Uživatelé jiných OS asi taky. Tak jsem to vyplnil tužkou. Škrábu jak kocour, tak jsem zvědavej, jak to budou luštit. Mějte se, asi jsem moc neporadil, ale aspoň víte, že v tom nejste sám.
Beno, a proč panovi neporadite, když to chce odeslat elektronicky. Určitě je natolik gramotný, že kdyby to chtěl odeslat poštou tak to udělá.
Po zadání kódů se objeví sčitácí arch v PDF-u a přes to tabulka s upozorněním, že tento PDF nelze uložit do PC ale jde jej vytisknout.. Po odkliknutí tato tabulka zmizí, lze otevřít sčítací list na celou plochu a pracovat s ním běžným způsobem. Žádne jiné nesmysly se mi tam neobjevily.
Formulář uložit lze, ale bez vyplněných údajů. Jenom mi není jasné, proč se to sčítání provádí. Vždyť po otevření formulářů jsou téměř předvyplněny. Domovní list je třeba na 100 % vyplněn.
Jinak žádné problémy s otevřením formulářů nebyly, takže těžko poradit, proč to nejde někomu otevřít. Asi bude chyba mezi židlí a klávesnicí.
Dělala jsem to už včera a problém nebyl. Stáhla jsem si první formulář ( sčítaní domů ) a uložila do dokumentů. Pak jsem si ho otevřela, zadala číslo pod čárovým kódem a jako heslo to číslo vlevo. Okamžitě mi na formuláři naskočily přednastavené údale - identifikace a jméno + příjmení. Odpovědi jsem dle doporučení komisařky měla připraveny v papírovém formuláři a pak jsem jen podle pokynů vyplňovala. Nakonec jsem dala "zkotrolovat" a samo mne to upozornilo na drobné chybičky. Po opravě jsem dala znovu zkontrolovat a dle pokynu odeslala. Za chvíli se mi vrátilo zpět potvrzení o odeslání, které jsem si pro jistotu uložila. Pak jsem se vrátila zpět, odklikla pokračovat a objevil se mi druhý formulář - sčítání osob. Pokračovala jsem úplně stejně a nakonec jsem si opět uložila potvrzení o odeslání. Rozdíl bude asi v tom, že jsem si formuláře nejprve uložila a pak vyplňovala. Patronka
doplněno 27.03.11 13:02:Mám Adobe Reader 9.4.3.
osobně jsem si nejdříve přhrál video jak co vyplnit.
Pak jsem asi 2x zadal špatně kod.
Jinak vše probíhalo OK,, jen to dlouho trvalo odeslání. Po 5 minutách jsem zjistil že jsem nedal odeslat.
Druhý arch již lépe,,,,pak ještě bytový, domovní, za manželku, za tchýni...
je to pohoda, když je internet
V čem je to podvod?
doplněno 29.03.11 20:50:lui, jako kdo to měl říci? Tisk, televize...
Pokud nemáte na počítači nainstalován software Adobe Reader, ver/..., bezplatně si jej stáhněte pomocí uvedeného odkazu. Software nainstalujte před vlastním vyplňováním formulářů.
V tom, že nikdo předem neřekne, že jsou nutné WinXP, a verze acrobata min 9.4 nebo X. Ani jedno z toho nemám, ani nechci mít. Ale všude jsem slyšel, že to není problém, jak je to jednoduché, vyplnění po Internetu. V tom je to podvod. Že se opět někdo "zapoměl" zmínit o minimálních požadavcích na SW. Zase jsem někomu sedl na lep a uvěřil. Ach jo. Já jsem nepoučitelnej blbec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.