DOBRÝ DEN, JSEM POČÍTAČOVÝ ZAČÁTEČNÍK A NEVÍM CO DĚLAT. PO ODINSTALACI ZBYTEČNÝCH VNUKOVÝCH HER MI NEJDOU NAINSTALOVAT VOLNĚ PŘÍSTUPNÉ PROGRAMY ANI SPUSTIT A PŘIHLÁSIT SKYPE. NEVÍM JAK ODSTRANIT ZBYTKY PROGRAMŮ Z POČÍTAČE. ODINSTALACE BZLA PROVEDENA ALE NĚCO TAM ZŮSTALO. DĚKUJI.
Podle čeho se domníváte, že odinstalace byla nekorektní a tedy že v PC něco zůstalo? A proč to chcete odstranit? Máte na mysli něco konktrétního? Tahle vaše chyba vypadá ale na něco docela jiného. Trošku se o tom rozepište. Jinak z dostupných programů můžete využít např. Total uninstaller.
coffi*
Pro SPIDER: Díky za odpověď ale jsem opravdu laik. Mimo jiné mám stejný problém jako jája v dotazu pode mnou, a navíc se mi ojevuje toto: Problém ActiveX/COM, COM díl ICQPhone. Sipx Phone Manager odkazuje na neplatný CLSID. A k tomu skype se mi objevuje neplatné ID. Nevím jestli vám to stačí. Zatím díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.