Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 8 - hry jen v okně

Od: danielweb* odpovědí: 6 změna:
dobrý den, mám nově W8 na notebooku a u hraní her jako např. (CS 1.6 nrbo Combat Arms) se mi hry nezobrazí na celé obrazovce.Na levé a pravé straně je černo a nechce se mi to roztáhnout.A prto se ptám co mám dělat aby se mi hra otevřela na celé obrazovce.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus PravýAlt + Enter.

achr
hodnocení

0x

změn si v nastavení -> video -> rozlišení.

marketa*
hodnocení

0x

Ahoj já mám také ted nový notebook a na něm W8 a s hodně věcma si taky nevím rady tak bys mi mohl poradit:)Víš , já nevím co jako znamenají ty obdelníčky na začátku a skoro nic:(PORADÍŠ MI PROSÍM?):)

danielweb*
hodnocení

0x

děkuji, vyskouším:D

danielweb*
hodnocení

0x

ty čtverečky jsou metro něco místo nabídky start (y)

dzordz*
hodnocení

0x

Jestli to je na výšku přes celou obrazovku, tak si místo obyč 4:3 rozlišení (1280*960) dejte širokoúhlé 16:9 nebo 16:10 (1680*1050, 1920*1080..)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]