Nejste přihlášen/a.
Ahojte všichni , hraju jednu hru kde postupuje do levlu a nemužu ten rozehraný level uloži . Napíše mi to tam že mám málo místa na pevném disku ale mám tam práve dost místa. Mužete mi prosím poradit co s tím? protože hrát tu hru pořád od znova je docela na nic ... dík předem za opdoved ..
1. Co je to za hru?
2. Na jakém stroji to hraješ (RAM, grafika, procesor..)
3. Co PŘESNĚ ti to napíše?
4. Dělají to i jiné hry/jiné levely?
1.Úžasnákovi :D ... není to nejlepší ale říšerně se nudím :D
2. alfacomp.cz/... :D .. tady by o něm mělo být vše .. pokud mi chceš pmoct teda
3. napíše to že nemám dostatek místa na pevném disku pro uložení nových her
4. ne jiné hry ne , a level nemužu uložit žádný no ..
1. Tak hra není zrovna nejnovější, ale zároveň to ani není zas taková vykopávka. Možná, že to není kompatibilní s Win7.
2. Máš stejného miláška jako já :D
Takže zkus nejprve projet PC antivirem, antispyware, ccleanerem vyčisti bordel, co tam máš a registry (ale pozor, může ti tam udělat pěkný svinčík, lepší je registrybooster, ale ten se platí). Pak vyčistit disk (tento počítač - pravý klik na C: - vlastnosti - vyčistit disk). Pak PC restartovat, znovu zapnout a znovu projet antivirákem. Pak tu hru zkus spustit znovu. Možná, že tam je prostě jen nějaký bordel.
Pokud se jedná o hooodně starou hru, dovedu si představit, že nepočítá s tak velkým prostorem na HDD a proto se neuloží. V tom případš bych zkusil umístit (popř. nainstalovat) hru na flešku.
Ahoj .. jo je to dost stará hra ale uložila jsem ji na falšku a stejně mi to pořád říká je nemám dostatek místa na pevném disku na uložení her ...?
Nejdrive zkusit mod kompatibility, pokud nevyjde, zkusit nainstalovat XP mod viz digitalne.centrum.cz/...
To je sice fajn ale ta verze není podporovaná na můj windows 7 home premium .. ale podívám se jestli někde není ..
vy mi asi moc nerozumite...
Me to bylo jasne hned, ze ta hra nebude mit podporu A PRAVE PROTO jsem Vam radil zapnout KOMPATIBILNI MOD, kdy si nastavite, ze se ta hra ma spustit v modu XP! A pokud to neprojde, ze si mate nainstalovat XP mod pro Windows7 aneb virtualni pocitac, ktery se pusti vne vasich windows 7 a v nem si pak muzete nainstalovat i starsi vykopavky vc. vasich uzasnaku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.