Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl jsem se jen zeptat, jestli někdo nevíte, co s tim, když antivirus (Avast) ukazuje, že je všecho v pohodě, a je zaktualizovanej a windows mi hlásí, že antivirus je zastaralej at ho zaktualizuju. Mam to ignorovat, když antivirák je akutální? Díky moc
Jestli víte že je antivirus 100% funkční, bezproblémů tak jej klidně ingnorujte. Jestli máte pochyby proč win nehlásí přítomnost antiviru, raději sežente jiný, který systém rozpozná a upozorní v případě problému...(mimochodem z avastem mám špatné zkušenosti, ..4 roky mi běží skryt na pozadí, odnistalace neproběhla uspěšně, atd...)
Jaký používáte operační systém?
Jinak Centrum zabezpečení doporučuju restartovat → Ovládací panely → Nástroje pro Správu→ Služby → Centrum zabezpečení a tam klikněte na Zastavit a poté ho znovu spusťte. Mělo by to jít.
Jinak já mám Centrum zabezpečení odstraněné, protože mě je k ničemu, vše si sám hlídám. Ale pro běžného uživatele doporučuji nechat zapnuté a nezakazovat ho.
Používam XP, centrum zabezpečení už jsem restartoval, ukazuje se to pořád. Tak ted nějak nevim, jestli věřit windowsu nebo antiviru :D
Já jedu stále na Win XP Pro SP1, takže od těch nasíracích hlášení Centra zabezpečení mám klid. Mimochodem, můj názor je, že ani SP2, ani SP3 žádný převratný průlom co se týká bezpečnosti systému neudělal. Pokud máš PC obstojně zabezpečený vlastními prostředky, jsou tyto balíčky zcela zbytečné. To se týká i automatických aktualizací... Bena mě zase sjede, ale já takhle funguju od roku 2006. Bez přeinstalace a jediného virového ohrožení!
doplněno 26.03.11 19:10:Jaksi jsem opoměl, že nemusíš mít Win XP..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.