Nejste přihlášen/a.
Prosím, je možné nějak upravit, resp editovat video, které bylo vytvořeno Studiem 12, do formátu Audio TS a Video TS. díky KLED.
V Neru 9 lze určitě. Teď jsem to jen tak pro zajímavost zkoušel. Video,audio TS lze načíst a běžně upravit jako při vytváření filmu. Střih, titulky, efekty atd.
Asi máte pravdu, jenže já mám Nero 7 a tam je taková spousta různých postupů, že se v to jaksi nevyznám. To nahráváte Aud.TS a Vid TS nějak současně (v audio nic není), nebo jenom Video TS? Nemohl by jste mi poslat název části, kterou to mám nahrát? Je to Nero Vision? dík KLED
Snažil jsem se to udělat pomocí Nero Recorde, což mi nabídl počítač po vložení DVD, ale na 96 procentech se to asi zasekne a píše, že to analyzuje a posléze, že program neodpovídá. Přitom se jedná o necelých 5minut videa. dík Kled
V Neru 9 zadám : Vytvořit,úpravy a nahrávání videa- Vytvořit DVD- DVD video.No a potom již importovat a najdu soubor, nebo disk, kde je film a otevřít. Stačí na video TS a načte se i zvuk.
doplněno 26.03.11 17:02:Nebo zadat rovnou -vytvořit film , dole zadat- procházet , vybrat co chci a -otevřít. Soubor se načte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.