Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Editace videa

Od: kled* odpovědí: 5 změna:

Prosím, je možné nějak upravit, resp editovat video, které bylo vytvořeno Studiem 12, do formátu Audio TS a Video TS. díky KLED.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

0x

V Neru 9 lze určitě. Teď jsem to jen tak pro zajímavost zkoušel. Video,audio TS lze načíst a běžně upravit jako při vytváření filmu. Střih, titulky, efekty atd.

kled*
hodnocení

Asi máte pravdu, jenže já mám Nero 7 a tam je taková spousta různých postupů, že se v to jaksi nevyznám. To nahráváte Aud.TS a Vid TS nějak současně (v audio nic není), nebo jenom Video TS? Nemohl by jste mi poslat název části, kterou to mám nahrát? Je to Nero Vision? dík KLED

kled*
hodnocení

Snažil jsem se to udělat pomocí Nero Recorde, což mi nabídl počítač po vložení DVD, ale na 96 procentech se to asi zasekne a píše, že to analyzuje a posléze, že program neodpovídá. Přitom se jedná o necelých 5minut videa. dík Kled

jofa*

V Neru 9 zadám : Vytvořit,úpravy a nahrávání videa- Vytvořit DVD- DVD video.No a potom již importovat a najdu soubor, nebo disk, kde je film a otevřít. Stačí na video TS a načte se i zvuk.

doplněno 26.03.11 17:02:

Nebo zadat rovnou -vytvořit film , dole zadat- procházet , vybrat co chci a -otevřít. Soubor se načte.

kled*
hodnocení

No, nějak se s tím poperu. Zatím díky. Kled

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]