Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpojení Internetu při vypnutí počítače

Od: jik* odpovědí: 4 změna:

Internetu. V síťových připojeních je po zapnutí neaktivní připojení "Broad NetLink (TM) Gigabit Ethernet". Musím v levém sloupci nabídek klepnout na -Povolit síťové zařízení- a místo Neaktivní se objeví Připojeno. V nabídkách místo -Povolit...- se objeví -Zakázat toto síťové zařízení-. Pak vše funguje normálně až do vypnutí počítače.

Závada se projevila asi před 14ti dny. Do té doby bylo připojování po zapnutí NTB bez nutnosti jakéhokoliv zásahu. Možná jsem klepl na něco, na co jsem neměl. Moc s NTB neumím.

Bod obnovení nepomohl (údajně žádná změna). Když předem nepřipojím, objeví se stránka IE, na rolovací prázdné ploše se ukáže okénko "Připojit offline" s textem "V tomto okamžiku není připojení k Internetu k dispozici.Chcete.lizobrazit obsah Internetu, který je uložen v tomto počítači, klepněte na tlačítko Pracovat offline. Chcete-li se zkusit znovu připojit, klepněte na tlačítko Zkusit znovu" Pod tím jsou obě tlačítka. Jsou ale nefunkční stejně jako ostatní na stránce, kterou nelze ani vypnout. Aktivní je jen hl.lišta.

Internet mám připojen z modemu UPC přímo, připojení je dle techniků UPC v pořádku.

Mám XPpro, IE8, SP3.

Prosím o radu, jak bych mohl závadu odstranit, aby připojení zůstalo aktivní i po znovuzapnutí NTB.

Díky.

Při každém vypnutí NTB a novém zapnutí se nelze připojit k

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Hmm, zvláštní. Zkuste stáhnout a nainstalovat program Advanced Systemcare a zkuste udělat jak Denní údržbu, tak i Diagnózu systému.

Nebo zkuste použít systémový nástroj z Příslušenství Obnovení systému a obnovit to na datum, kdy to bylo v pořádku.

jik*
hodnocení

Nápravu Bodem obnovení jsem zkoušel víc než 2 měsíce zpátky bez úspěchu. Vždy to skončilo: "Váš počítač nemůže být obnoven do: V počítači nebyly provedeny žádné změny."

Navržený program zkusím, ale nejdřív o něm musím něco zjistit. Nic mi neříká a nerad bych nadělal víc škody než užitku.

Zatím díky.

lui*
hodnocení

0x

Někde v nastavení toho připojení(nevím přesně kde,nemám XP) je volba připojit po zapnutí(nastartování Win, nebo připojovat automaticky) . Tu zaškrtněte a bude asi ono. Jestli se tu objeví Bono, bude vědět přesně.

doplněno 27.03.11 13:08:

Omluva Benovi za zkomolení nicku.

jik*
hodnocení

Zatím jsem volbu Připojit po zapnutí (a pod.) nenašel. Zkusím hledat dál.

doplněno 02.04.11 11:28:

Bohužel si stále nevím rady. Kdyby třeba někdo věděl, kde v XP se nastavuje doporučené Připojit po zapnutí, prosím, pomožte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]