Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google chrome - návod

Od: lukasb* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaký "návod" na google chrome. Jako nějaké vychytávky atd. A také se chci zeptat jestli se dají na stálo nějak připevnit záložky k levému okraji ... jako je tomu u IE

Děkuji

Lukáš

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
lukasb*
hodnocení

Děkuji některě informace byli užitečné. Ale buď to nelze nebo jsem nenašel zda lze takto ukotvit záložky :

Google chrome - návod
tlustoprd*

Nevíte o stahovacím manažeru na google chrome?

Snad zde pohledat: chrome.google.com/...

bena*

Já teda Google Chrome nepoužívám a ani ho nemám rád. Ale do Internet Exploreru mám vestavěný Download Accelerator Plus /jde integrovat i do Firefoxu a myslím i do Opery a právě i do Chromu). DAP trošku zrychlí stahování, pokud se dobře nastaví, umožňuje přerušené stahování /třeba při výpadku připojení/ znovu obnovit, pokud to jde ze strany server, atd.

Jinak při instalaci dávejte pozor - neinstalujte žádný SPeedbit toolbar, nenastavujte SPeedbit.com jako domovskou stránká, atd., atd.

To jsem nepotřeboval, zkus zde: chrome.google.com/...

lukasb*
hodnocení

bohužel :( nic jsem tam nenašel. Obávam se, že chrome toto uspořádání nepodporuje ...

lukasb*
hodnocení

tak jsem to našel ..

bohužel zatím nic podobného neexistuje
google.com/...

a vlastne ja mam stejny problem jako ten "best answer"...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]