Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaký "návod" na google chrome. Jako nějaké vychytávky atd. A také se chci zeptat jestli se dají na stálo nějak připevnit záložky k levému okraji ... jako je tomu u IE
Děkuji
Lukáš
Děkuji některě informace byli užitečné. Ale buď to nelze nebo jsem nenašel zda lze takto ukotvit záložky :
Já teda Google Chrome nepoužívám a ani ho nemám rád. Ale do Internet Exploreru mám vestavěný Download Accelerator Plus /jde integrovat i do Firefoxu a myslím i do Opery a právě i do Chromu). DAP trošku zrychlí stahování, pokud se dobře nastaví, umožňuje přerušené stahování /třeba při výpadku připojení/ znovu obnovit, pokud to jde ze strany server, atd.
Jinak při instalaci dávejte pozor - neinstalujte žádný SPeedbit toolbar, nenastavujte SPeedbit.com jako domovskou stránká, atd., atd.
tak jsem to našel ..
bohužel zatím nic podobného neexistuje
google.com/...
a vlastne ja mam stejny problem jako ten "best answer"...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.