Nejste přihlášen/a.
Zdravim, chci se zeptat na řešení .. Mám problem s mým notebookem (značka Asus).. mám ho zhruba pres 3 roky a doted sel v porádku.. Nabíječka je už sice mrtvá a bez napájení ze sítě notebook nespustím, ale to není takový problem .. problem nastal, kdyz se mi spuštěný notebook vypojil z napájení a vypl se... Poté, co jsem ho zapla přestal reagovat.. → po zapnutí se notebook spustí, ale zčerná obrazovka (neukáže se mi ani úvodní obrazovka) notas nereaguje ani na mys ani na klavesnici a nemuzu se nikam dostat.. Svítí mi pouze kontrolka na hibernaci.. Zkousela jsem vytahnout baterku a spustit to jen pres napajeni, dostat se do nouzoveho rezimu = nic nepomohlo ... pomůže někdo?
Podle toho popisu to vypadá že notebook odešel do věčných lovišť. Vypadá to na závadu na základní desce. Ještě bych ho zkusil napojit na externí monitor a pokud ani tam se nic nezobrazí, tak je opravdu po něm. Výměna základní desky se nevyplatí. Oprava jak kde, ale je to tak 2 až 3tis.
no to doufám, že po něm není ... doma se to vyčítá mně ...Jak se do toho externího monitoru dostanu?
doplněno 25.03.11 18:38:Napojila jsem notebook na ten externi monitor a jedine, co mi napsal muj monitor, ktery normalne je v poradku bylo .. "Monitor is going to sleep" ... u notu svítí stále kontrolka [Z]
Já bych nejdřív prověřil paměti. Stačí aby stratily dotek ve slotu a výsledek může být takový jako je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.